Poți să te infectezi prin piele de COVID-19? Răzvan Cherecheș EXPLICĂ

Răzvan Cherecheș, profesor de Sănătate Publică, explică într-un mod inedit dacă virusul COVID-19 poate pătrunde prin piele, în organism. 

Răzvan Cherecheş, profesor de Sănătate Publică şi directorul Departamentului de Sănătate Publică din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării - UBB a ales o metodă inedită de a informa oamenii în ceea ce privește virusul COVID-19. 

Acesta răspunde tuturor întrebărilor arzătoare din timpul pandemiei și abordează subiectele în cel mai interesant mod, pe înțelesul tuturor oamenilor.

Răzvan Cherecheş susţine că explicaţiile prezentate, care sunt pe interesul tuturor, i-au adus zeci de mii de vizualizări şi mii de likeuri şi share-uri. „Întrebarea zilei este o serie de clipuri sub un minut cu informaţii bazate pe dovezi despre infecţia cu COVID-19 formulate într-un mod extrem de simplu astfel încât să poate fi înţelese de către oricine. Foarte multe informaţii disponibile pe internet despre infecţia cu coronavirus sunt fie false, aparent contradictorii sau formulate în termeni ştiinţifici dificil de înţeles", a spus Răzvan Cherecheş, citează Mediafax.

Poți să te infectezi prin piele?

"Da, te poți infecta, dar nu cu coronavirus. Virusul nu știe să intre prin piele, prin mâini, în organismul nostru. Porțile de intrare în organism sunt gura, nasul și ochii", a răspuns Răzvan Cherecheș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel