Lazăr publică o corespondență cu Toader

Augustin Lazar
Augustin Lazar

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat că face publică corespondența clasificată pe care Parchetul General a avut-o cu Ministerul Justiției și Consiliul Suprem al Magistraturii în vederea încheierii protocoalelor secrete. 

"Voi face publică corespondența cu ministrul Justiției. Adevărul e unul singur. Adevărul nu trebuie să supere pe nimeni. Prezint documente, pe unele chiar le-am desecretizat. Toate protocoalele au fost denunțate de părți, fiind lipsite de efecte. Au fost denunțat prompt. Se poate lucra și fără protocoale. Greșeala a fost că ele au fost secretizate", a declarat Lazăr.

"O să vă pun la dispoziție un set de documente. Nu manipulează nimeni pe nimeni. Documentul nu minte. Trebuie doar să aibă bunăvoința de a-l citi corect. Primul document pe care îl voi prezenta este adresa ministrului Justiției", a adăugat Lazăr.

Lazăr a declarat că protocoalele de care s-a făcut caz în presă nu și-au produs efecte. "Al doilea protocol a fost denunțat de părțile semnatare în data de 13 martie 2017, anterior fusese denunțat de SRI. Practic, nu s-au produs efecte. Nu a fost folosit în niciun mod acest protocol", a explicat Procurorul General.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel