La 25 de ani, se credea invincibil. ”Am crezut că sunt imun la coronavirus, pentru că sunt tânăr”. A urmat o săptămână de infern

fotografie cu rol ilustrativ
fotografie cu rol ilustrativ

Un tânăr de 25 de ani admite că a avut o atitudine complet greșită față de pandemia de Coronavirus. 

Calum Wishart recunoaște că a avut o atitudine complet greșită și avertizează tinerii să nu subestimeze Coronavirusul. ”Am subestimat impactul real al virusul” recunoaște tânărul, conform The Sun. ”Aveam această perspectivă pentru că mă gândeam că sunt tânăr, nu mă poate afecta, va fi ca un fel de răceală” mai spune el. Sora tânărului, Rachel, atrage atenția că ”Persoanele tinere gândesc despre ele că sunt invincibile, se gândesc că este doar o răceală”.

”Oamenii trebuie să asculte, trebuie să o ia în serios” este apelul transmis de cei doi. 

Calum mai precizează că a sta izolat în casă e infinit mai bine decât să duci lupte cu noul coronavirus, vomitând, având diaree. În cazul acestui tânăr de 25 de ani, totul a început cu o febră, dar a accelerat rapid până când Calum nu a mai putut să mănânce. La o săptâmână de la primele simptome, el a ajuns la spital, cu insuficiență respiratorie. Testat, s-a constatat că avea COVID-19. 

El admite că este vinovat pentru situația în care a ajuns, pentru că a gândit că persoanele tinere și sănătoase nu pot fi foarte rău afectate de Coronavirus, dar săptămâna trăită în iad i-a schimbat total perspectiva. Este pregătit acum să ajute în linia întâi, în războiul împotriva COVID-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel