Kamer Qaka, primul transfer la FCSB. Clauză de reziliere uriaşă

Kamer Qaka / foto: steauafc.com
Kamer Qaka / foto: steauafc.com

Kamer Qaka este primul transfer la FCSB din această vară, contractul fiind pe cinci ani.

Kamer Qaka, mijlocaşul albanez de la CSM Politehnica Iaşi, a semnat, miercuri, un contract pe o perioadă de cinci ani cu FCSB, a anunţat clubul roş-albastru pe site-ul său oficial.

Kamer Qaka se va alătura lotului în luna iunie şi va purta tricoul cu numărul 92.

"Sunt foarte fericit că am semnat cu cel mai mare club din România. Sper din tot sufletul să am evoluţii bune şi să am parte, alături de noii mei colegi, de bucurii foarte mari şi de cât mai multe trofee. Abia aştept să începem pregătirea şi să joc primul meu meci în tricoul roş-albastru", a declarat internaţionalul Kamer Qaka.

Kamer Qaka este născut pe 11 aprilie 1995, la Pec. El a emigrat în copilărie, împreună cu familia, în Norvegia şi a început fotbalul la Academia clubului Valerenga Oslo. În 2013 a fost transferat de Raufoss IL, la care a rămas până în februarie 2014, când a ajuns la Honefoss. Au urmat Sarpsborg 08 şi Kristiansund BK, pentru ca în iulie 2017 să vină gratis la CSM Politehnica Iaşi.

În Copou, Kamer Qaka a evoluat în 30 de partide oficiale în Liga 1 şi în Cupa României, oferind două pase de gol. A debutat în naţionala Albaniei în 2017, având până în prezent două meciuri internaţionale.

Pe 7 mai, când Poli Iaşi învingea în play-off pe FCSB cu 1-0, în Copou, Kamer Qaka era eliminat în minutul 74, pentru al doilea cartonaş galben

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel