Juventus, campioana Italiei. Rezultate complete

Cristiano Ronaldo, Juventus, gol cu Ajax. foto: @ChampionsLeague / Twitter
Cristiano Ronaldo, Juventus, gol cu Ajax. foto: @ChampionsLeague / Twitter

Echipa de fotbal Juventus a devenit sâmbătă pentru a opta oară consecutiv campioană a Italiei, după ce a învins-o pe Fiorentina cu 2-1, la Torino, într-un meci din etapa a 33-a.

Fiorentina a condus prin golul lui Nikola Milenkovic din minutul 7. Alex Sandro a egalat în min. 36. Gazdele au trecut în avantaj în min. 53, când German Pezzella a trimis în propria poartă o centrare a lui Cristiano Ronaldo.

Echipa antrenată de Massimiliano Allegri este la 20 de puncte de a doua clasată, Napoli, care mai are şase meciuri de jucat şi nu o mai poate depăşi pe "Bătrâna Doamnă". Juventus are în total 35 de titluri de campioană.

Lazio a pierdut acasă 

Tot sâmbătă, Lazio, cu Ştefan Radu înlocuit în minutul 16 din cauza unei accidentări la glezna stângă, a cedat surprinzător cu 2-1 acasă în faţa deja retrogradatei Chievo. Acest rezultat micşorează mult şansele lui Lazio de calificare în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor. Echipa romană este pe poziţia a opta a clasamentului.

Portarul Ionuţ Radu a fost titular la Genoa, învinsă acasă cu 1-0 de Torino. Genoa este pe locul 15, la cinci puncte de zona retrogradării, când mai sunt cinci etape.

AC Milan a făcut şi ea un pas greşit în lupta pentru Liga Campionilor, nereuşind decât un 1-1 la Parma, ce a egalat în minutul 87 prin lovitura liberă a veteranului Bruno Alves.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel