Jurnalista Csiki Camelia, episod HALUCINANT în contextul Covid-19: „Păcat că nu era POLIȚIA prin preajmă”

Jurnalista TVR Csiki Camelia a transmis un mesaj în contextul Covid-19 privind măsurile de protecție, povestind un episod care i-a lăsat un gust amar. 

Printr-o postare pe social media, jurnalista Csiki Camelia de la TVR a transmis că „nu știu dacă vă interesează, dar eu sunt pentru mască și pentru ...bun simț. Și mă cert cu cei care se lipesc de mine în magazine sau oriunde în altă parte. Și ei sunt mulți, needucați și inconștienți! Alții căscați pur și simplu”.

În continuare, Csiki Camelia a povestit cum un tip care era însoțit de iubită, pentru a părea „mai cocoș”, i-a spus pe un ton ridicat atunci când ea i-a făcut observații că „el nu are chef să păstreze distanța socială...Păcat că nu era poliția prin preajmă!”. 

„Îmi încalcă mie drepturile și libertățile”

Jurnalista TVR a încheiat mesajul spunând că poartă mască de protecție încă de la începutul pandemiei și o face și acum, pe caniculă, fără să se plângă. 

„Nu mă deranjează nici dacă sunt scanată pentru temperatură și nici nu cred că îmi sunt încălcate în vreun fel libertățile. Dimpotrivă, cred că cei care nu poartă și nu păstrează distanța îmi încalcă mie drepturile și libertățile. Aceasta este o perioadă perfectă să ne civilizăm, să ne dăm seama că la o coadă nu e ok să simt în ceafa mea halena celui din spatele meu, mirosul lui de transpirație sau mai rar... parfumul ori să-i dau pinul cardului când fac vreo plată”, a mai scris Csiki Camelia pe social media. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel