Jucătorii lui Dinamo acuză suporterii din DDB: Oare voi ce aţi face dacă aţi fi în locul nostru?

Jucătorii lui Dinamo acuză suporterii din DDB: Oare voi ce aţi face dacă aţi fi în locul nostru?
Jucătorii lui Dinamo acuză suporterii din DDB: Oare voi ce aţi face dacă aţi fi în locul nostru?

Fotbaliştii echipei Dinamo Bucureşti au afirmă, într-un mesaj adresat membrilor DDB şi tuturor suporterilor dinamovişti, prin intermediul AFAN, că unele promisiuni făcute de reprezentanţii programului socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti) nu au fost respectate. 

'Reprezentanţii DDB ne-au făcut anumite promisiuni care nu au fost respectate. Am fost asiguraţi că nu o să avem nicio pierdere financiară şi că ne vom primi toate restanţele. Acum suntem trimişi la administratorul judiciar. Dumnezeu ştie ce se va alege de drepturile noastre salariale! Gândiţi-vă că pentru noi acestea sunt singurele surse de venit! La fel ca şi voi avem familii, avem copii! Oare voi ce aţi face dacă aţi fi în locul nostru şi aţi avea facturi de plătit?', se arată în mesajul postat pe site-ul Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori.

'Am vrea să vă explicăm şi de ce nu vrem să jucăm meciuri amicale: din cauză că există riscul de accidentări, iar, dată fiind insolvenţa clubului, acesta poate rezilia unilateral contractul timp de 60 de zile de la momentul intrării în insolvenţă! Riscăm ca Administratorul Judiciar să ne rezilieze unilateral contractul şi să rămânem pe drumuri şi pe deasupra accidentaţi şi cu costuri de recuperare medicală pe care ar trebui să le suportăm noi şi familiile noastre! Respectăm programul de antrenament comunicat de antrenor, cu toate ca în conformitate cu Regulamentul privind statutul şi transferul jucătorilor de fotbal ar trebui să avem un doctor care să supravegheze antrenamentele!', se mai arată în scrisoarea fotbaliştilor dinamovişti.

Jucătorii acuză şi faptul că nimeni dintre persoanele cu putere de decizie nu discută cu ei şi află lucrurile doar din presă: 'Suntem dinamovişti, dar suntem mai întâi oameni. Cu familii, cu probleme, cu grijă pentru viitorul nostru! Avem grijă de Dinamo, dar şi Dinamo trebuie să aibă grijă de noi! Ne dorim să vorbească cineva şi cu noi, cineva cu putere de decizie într-un club aflat în insolvenţă! Nu e normal să aflăm doar din presă despre lucrurile care urmează să se întâmple cu noi! Vrem să ni se spună în vestiar ce urmează! E totuşi vorba şi despre viitorul nostru!'

Fotbaliştii dinamovişti au ţinut şi să le mulţumească suporterilor 'pentru sprijinul extraordinar, financiar şi sentimental' pe care aceştia l-au acordat în ultimele luni, cele mai grele din istoria lui Dinamo. Fără efortul comun făcut de voi şi de noi, jucătorii, cu siguranţă astăzi Dinamo n-ar mai fi fost în prima liga! Vrem însă totodată să ştiţi, atât voi cat şi toţi cei care urmăresc fotbalul românesc, că stările de incertitudine şi nesiguranţă prin care trecem noi de luni de zile s-au acutizat acum când am aflat că Dinamo a intrat din nou în insolvenţă'.

La 25 iunie 2021, FC Dinamo a solicitat intrarea în insolvenţă, Tribunalul Bucureşti hotărând deschiderea procedurii la 1 iulie. Aceasta este cea de-a doua procedură a insolvenţei declanşate de SC Dinamo 1948 SA, după ce societatea fusese reintrodusă în circuitul economic în septembrie 2015.

Suporterii grupaţi în programul socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti) deţin 20,06% din acţiunile clubului şi de la sfârşitul anului 2020 au achitat mare parte din datoriile FC Dinamo cu banii strânşi din cotizaţii, donaţii sau vânzarea de bilete virtuale.

Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a devenit la jumătatea lunii august 2020 acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti. Fostul fotbalist Cornel Ţălnar, membru în Consiliul de Administraţie şi director tehnic al FC Dinamo, a declarat, vineri, potrivit Agerpres, că spaniolul Pablo Cortacero a concesionat toate acţiunile pe care le deţine la gruparea alb-roşie către Dorin Şerdean, fostul preşedinte executiv al clubului.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy