Tentativă de jaf armat la o bancă din Brașov. Autoritățile sunt în alertă

Este alertă la Brașov după ce un apel la 112, anunța o tentativă de jaf armat la o bancă din oraș. 

Polițiștii din Brașov efectuează cercetări la o bancă din cartierul Răcădău acolo unde un bărbat mascat ar fi intrat cu un pistol artizanal în mână și ar fi amenințat angajatele unității. 

”Colegii mei efectuează cercetări după ce un bărbat ce avea fața acoperită și un obiect în mână a intrat în unitatea bancară. Acesta s-a speriat de reacția angajatelor care au apăsat imediat butonul de panică și a fugit imediat.

Fără să exercite acte de violență și fără să-și însușească vreo sumă de bani, persoana în cauză a părăsit în fugă locația”, a declarat ăn EXCLUSIVITATE pentru DCNews, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Ivan. 

O anchetă a fost deschisă în acest caz, iar polițiștii îl caută acum pe bărbatul care a intrat în bancă. De altfel, unitatea era supravegheată video, iar imaginile vor fi verificate de anchetatori. 

Nu este primul incident la această bancă

Incidentul a avut loc la aceeași bancă la care anul trecut a explodat un bancomat. Trei hoți au fugit atunci cu aproximativ 160.000 de lei. 

Filiara bancară se află la parterul unui bloc de locuințe, iar jaful a avut loc în timpul nopții, la sfârșitul anului trecut. 

Vezi și: Cod de Procedură Penală, MODIFICĂRI ADOPTATE. Ce s-a eliminat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel