Ionel Dancă, șef al Cancelariei premierului Orban

Ionel Danca
Ionel Danca

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost numit, miercuri, șef al cancelariei premierului Ludovic Orban, cu rang de ministru.

De asemenea, Orban a semnat încetarea calității de consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice, Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase.

"Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, Ionel Dancă se numește în funcția de șef al Cancelariei Prim-Ministrului, cu grad de ministru", se arată în decizia publicat miercuri în Monitorul Oficial.

Tot miercuri a apărut în Monitorul Oficial și decizia de eliberare din funcția a lui Costin Mihalache, numit în funcția de șef al Cancelariei premierului de Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax.

De asemenea, Ludovic Orban semnat și decizia de încetare, la cerere, a calității de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Mihnea Daniel Năstase, și a eliberat din funcție mai mulți secretari de stat, printre care Adrian Marius Rîndunică și Cătălin Marian Tutilescu, de la Ministerul Muncii, și Liana Andreea Negoiță, la cerere, din cadrul aparatului de lucru al Guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel