Urmărește emisiunea live


Iohannis-ieșire după motivarea CCR. Chirieac: Chestiuni aberante

Declarația de ultimă oră a președintelui Klaus Iohannis nu este, în opinia analistului Bogdan Chirieac, altceva decât o serie de "jigniri și câteva aprecieri".

La prima ieșire publică pe tema motivării Curții Constituționale a României, președintele Klaus Iohannis a dat asigurări că nu va fi vorba de nicio revocare și a expirmat păreri despre acțiunile PSD-ului din ultimele zile. Analistul Bogdan Chirieac susține că în afara anunțului că "nu va ține seama de motivarea Curții Constituționale", președintele Iohannis a făcut doar "niște jigniri și câteva aprecieri".

"Mai are până să înțeleagă"

Bogdan Chirieac a declarat că șeful statului a spus "chestiuni aberante" cu privire la modificarea legilor justiției. "Mie mi s-a părut că citește, că mai are până să înțeleagă (n.r. motivarea CCR). Care este anunțul memorabil? În afară de niște jigniri și câteva aprecieri, eu nu am văzut altceva. L-a făcut pe Dragnea un politician infractor care a convocat un miting împotriva justiției. Infracțiunea este că a încercat să termine mai repede, împreună cu domnul Iohannis, care era în barca USL cu Crin Antonescu și cu alți oameni, care erau bine intenționați, epoca Băsescu, epoca de tristă amintire din țara noastră. În rest, ce se poate spune, decât chestiuni din astea aberante că modificarea legilor justiției s-a făcut într-o manieră total netransparentă... Deci, unde este noutatea unei conferințe de presă neobișnuit de lungi pentru domnul președinte Iohannis?", a spus Chirieac la România Tv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel