Urmărește emisiunea live


Iohannis atac la Dăncilă: A luat o decizie în locul meu

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat la congresul PNL, că premierul Viorica Dăncilă luat decizia de numire a premierului interimar în locul său. 

Președintele Iohannis a decarat că în prezent avem un guvern irațional și a povestit o discuție telefonică pe care a avut-o cu premierul Viorica Dăncilă: "Am ajuns să avem un guvern irațional. Ieri am avut o discuție care m-a făcut să cred că avem un guvern chiar ireal." 

"Dacă nu ar fi trist ar fi de râs. Doamna prim-ministru publicat o decizie prin care instaura un premier interimar. Surpriză! Credeam că este atributul meu. Am contestat la CCR acest demers. Este un conflict constituțional de natură juridică. După ce am făcut demersul, doamna prim ministru m-a sunat să îmi spună că pleacă în concediu și că toate sunt bune."

Iohannis a continuat povestea: "I-am atras atenția că nu e bine ce a făcut și că acea decizie este temei pentru un conflict insitutuțional. Știți ce mi-a spus? A știut că se publicase în Monitorul Oficial. Mai ireal nu cred că se poate."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel