EXCLUSIV  Ioana Badea – Omagiu adus anatomiei umane

În perioada 28-29 decembrie, pe Coasta de Azur, la Menton, Franța, are loc expoziția de pictură  „Limbajul Corpului” aparținând artistei plastic Ioana Badea, susținută în demersurile sale de evidențiere a frumosului în forma sa plastică și de către DC News, expoziția este organizată de către gruparea Artut – Artă Utilă pentru Minte și Suflet. 

Expozitia este organizată de gruparea Artut - artă utilă pentru minte si suflet, și este un omagiu adus anatomiei umane.

Pentru ca în ultimul timp am studiat foarte mult formele corpului, am decis ca la aceasta expoziție sa vin cu schițe și studii executate în cărbune. Este important de știut că limbajul trupului ne oferă o cale suplimentara de comunicare, care uneori contrazice limbajul verbal. Vă invit sa priviți aceste schițe care aduc un omagiu corpului uman. Vom organiza această expoziție într-o locație minunată, Bistro La Caz'amis, (Casa Prietenilor), un loc călduros în care grupuri de prieteni se întâlnesc și petrec momente plăcute. Tot aici se mai găsesc și Orașul Vechi, Muzeul Jean Cocteau, primăria cu Sala Căsătoriilor pictata de Jean Cocteau" a declarat artista în exclusivitate pentru DC News.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel