INTERZIS în parcurile și locurile de joacă din Brașov

Brașovenii nu mai au voie să stea sau să se plimbe prin parcurile publice ale municipiului.

Primăria Braşov a interzis, începând de miercuri, 25 martie, desfăşurarea de activităţi recreative în parcurile din oraş, fiind permisă doar traversarea acestora, precum şi utilizarea celor peste 200 locuri de joacă.

Biroul de presă al Primăriei Braşov a transmis, luni, că primarul George Scripcaru, în calitate de preşedinte al Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, a luat mai multe măsuri care restricţionează accesul cetăţenilor în anumite zone, în baza Ordonanţei Militare din 21 martie şi "ţinând cont de faptul că o parte dintre braşoveni nu au respectat recomandările privind reducerea răspândirii coronavirusului".

Se închide ZOO

Astfel, se interzice accesul atât în zonele amenajate pentru jocuri colective (şah, rummy, table etc), cât şi în toate celelalte zone din parcuri, în locurile de joacă, în skateparcuri, locuri pentru fitness, precum şi utilizarea locurilor special amenajate pentru picnic.

De asemenea, începând de marţi, 24 martie, se închide Grădina Zoologică şi accesul în parcarea multietajată "Regina Maria", fiind exceptate persoanele care deţin în acest loc un abonament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel