Internare asimptomatici. Mircea Badea, VEHEMENT: La soviet se poate. La partener strategic cu SUA NU

Mircea Badea a criticat dur măsura internării pacienţilor asimptomatici în spitale, şi anunţă că o astfel de măsură nu ar fi trebuit să se poată lua într-o ţară membră UE şi parteneră strategic cu SUA. 

"Se tot mestecă ceva cu care la prima auzenie eşti de acord. Că, dom'le, nu poţi să îl laşi pe asimptomatic acasă, că se duce la pâine, la lapte şi ce-ai făcut? Ăsta este argumentul lor şi pentru unii ar putea să sune corect, că da,  nu poţi să îi laşi liberi, că nu ai încredere în ei. Ăsta fiind un criteriu de ţară membră în UE, NATO şi în parteneriat strategic cu SUA, cu scut antirachetă pe teritoriul ei. Nu poţi avea încredere în cetăţeni, îi bagi la puşcărie, că  nu ai încredere în ei. Bun, în primul şi în primul rând, în România nu par să existe cetăţeni, pentru că nu pare să îi deranjeze chestia asta. Ca atare, dacă establishmentul decide să îi înjure pe cetăţeni, spunând că nu sunt demni de încredere, deci trebuie să intre la puşcărie şi cetăţenii  nu au o problemă cu asta, din punctul meu de vedere să intre. Dar eu trebuie să fiu corect faţă de mine, nu pot să îmi bat joc de mine. 

Atunci, zic mai departe. Nu e aşa! Adică ăsta este un argument pentru proşti. 'Nu poţi dom'le să-i laşi aşa, că dacă se duc la pâine'. Păi şi dacă tu nu l-ai depistat, ăla nu se duce la pâine? Şi se duce în multe alte locuri, nu are de ce să nu se ducă, că  nu ştie că are carcalacul. Răspunsul este că se duce.", a declarat Mircea Badea la emisiunea În Gura Presei. 

VEZI ŞI Tătaru, ANUNȚ URIAȘ despre pacienții asimptomatici: APARE ORDINUL!

"La soviet da, la partener strategic cu SUA nu!"

"Deci, testarea în masă era o soluţie, ca peste tot. Şi, în momentul în care ai depistat pe unul, îi zici 'du-te frumos la tine acasă, stai 14 zile, nu ieşi din casă'. Şi atunci îi spui 'dacă ieşi din casă, te faci vinovat de zădărnicirea combaterii bolilor. Şi poţi să iei şi 15 ani de puşcărie. Şi vei şi monitorizat, la tine acasă, aşa cum au fost monitorizaţi cei care au trebuit să stea în izolare'. Aaa, că unul zicea, totuşi, că stă cu mama de 80 de ani. Bun, sigur el venea de acasă, de la maică-sa. Atunci, hai să zici, 'bine, hai la noi la container, vrei la noi la container?'. Dacă omul vrea, foarte bine! Dar nu poţi să mă iei cu forţa, şi să îmi spui 'marş la container, pentru că eu te iau la puşcărie altfel, cu mascaţii şi cu jandarmii'. Asta nu se poate întâmpla decât la soviet. Aici, la partener strategic cu SUA nu ar fi trebuit să se poată întâmpla aşa ceva. La soviet da!", a mai spus Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel