Interimatul lui Sebastin Cucoș la Jandarmeria Română a expirat - update

Interimatul lui Sebastin Cucoș la Jandarmeria Română a expirat
Interimatul lui Sebastin Cucoș la Jandarmeria Română a expirat

Interimatul lui Sebastian Cucoș, comandant al Jandarmeriei Române, a expirat, potrivit Antena 3.

Jandarmeria Română ar putea rămâne fără șef, după ce mandatul de interimar al lui Sebastian Cucoș a expirat. Acesta a avut două mandate de interimar și nu poate sta încă o perioadă de șase luni în funcție, potrivit sursei citate.

Sebastian Cucoș a participat, de-a lungul timpului, la mai multe cursuri internaționale de specializare în domeniu, în Statele Unite ale Americii, Franța, Turcia, Italia și Spania.

Are o experiență de peste 15 ani în cadrul Jandarmeriei Române, iar de-a lungul timpului a ocupat mai multe funcții de conducere, atât în cadrul instituției, cât și în teatrele de operații din Kosovo, între anii 2007 — 2008, în calitate de comandant de unitate și, în perioada aprilie-noiembrie 2011, în calitate de comandant al Contingentului Național Român de Jandarmi din Afganistan.

Update: Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat marţi că procedura de avizare a lui Sebastian Cucoş pentru definitivarea la conducerea Jandarmeriei Române este în curs, colonelul ocupând deocamdată funcţia ca interimar. 'În acest moment, Sebastian Cucoş este inspectorul general al Jandarmeriei Române. Suntem încă în procedura de avizare. Teoretic, şi astăzi poate să primească avizul de la Cotroceni, de la CSAT. Noi am făcut demersurile şi am depus toate documentele în timp util', a declarat Carmen Dan la sediul MAI. Ea a adăugat că nu a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre avizarea lui Sebastian Cucoş şi nu cunoaşte poziţia şefului statului în această chestiune.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel