Întâlnire Lăzăroiu. Simina Tănăsescu a demisionat. Ce spune Chirieac

Scutaru Cristina / 20 iun 2018 / 13:58 Salveaza PDF Comentarii
Petre Lăzăroiu: Asta mă așteptam să spună Iohannis
Descriere foto: Petre Lăzăroiu: Asta mă așteptam să spună Iohannis

Bogdan Chirieac a făcut un comentariu după ce Simina Tănăsescu, consilier prezidențial, a demisionat.

”Simina Tănăsescu a făcut singurul gest nobil și normal în acest moment. Nu se poate accepta, în lumea civilizată, să exerciți presiuni asupra unui judecător. Gestul doamnei Simina Tănăsescu arată că au fost presiuni”, a zis Bogdan Chirieac la Antena 3.

”Gestul doamnei Simina Tănăsescu îl salvează politic, în situația aceasta, pe Klaus Iohannis”, a concluzionat analistul politic.

Consilierul prezidenţial Elena-Simina Tănăsescu şi-a prezentat miercuri demisia din funcţie, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

''În ultimele zile, în spaţiul public au apărut speculaţii cu privire la eventuale presiuni exercitate asupra unui judecător al Curţii Constituţionale, ca urmare a unei discuţii purtate de doamna Elena-Simina Tănăsescu cu domnul Petre Lăzăroiu. Administraţia Prezidenţială reiterează că nu au existat niciun fel de presiuni şi sunt complet neadevărate acuzaţiile aduse în acest sens. Având însă în vedere că este inadmisibil ca la nivelul opiniei publice să planeze orice suspiciune că ar fi fost posibilă o încercare de imixtiune în activitatea Curţii Constituţionale, pentru a nu prejudicia instituţia Preşedintelui României, doamna Elena-Simina Tănăsescu a înaintat astăzi, 20 iunie a.c., preşedintelui Klaus Iohannis demisia din funcţia de consilier prezidenţial'', se precizează într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24