Întâlnire Lăzăroiu. Simina Tănăsescu a demisionat. Ce spune Chirieac

Petre Lăzăroiu: Asta mă așteptam să spună Iohannis
Petre Lăzăroiu: Asta mă așteptam să spună Iohannis

Bogdan Chirieac a făcut un comentariu după ce Simina Tănăsescu, consilier prezidențial, a demisionat.

”Simina Tănăsescu a făcut singurul gest nobil și normal în acest moment. Nu se poate accepta, în lumea civilizată, să exerciți presiuni asupra unui judecător. Gestul doamnei Simina Tănăsescu arată că au fost presiuni”, a zis Bogdan Chirieac la Antena 3.

”Gestul doamnei Simina Tănăsescu îl salvează politic, în situația aceasta, pe Klaus Iohannis”, a concluzionat analistul politic.

Consilierul prezidenţial Elena-Simina Tănăsescu şi-a prezentat miercuri demisia din funcţie, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

În ultimele zile, în spaţiul public au apărut speculaţii cu privire la eventuale presiuni exercitate asupra unui judecător al Curţii Constituţionale, ca urmare a unei discuţii purtate de doamna Elena-Simina Tănăsescu cu domnul Petre Lăzăroiu. Administraţia Prezidenţială reiterează că nu au existat niciun fel de presiuni şi sunt complet neadevărate acuzaţiile aduse în acest sens. Având însă în vedere că este inadmisibil ca la nivelul opiniei publice să planeze orice suspiciune că ar fi fost posibilă o încercare de imixtiune în activitatea Curţii Constituţionale, pentru a nu prejudicia instituţia Preşedintelui României, doamna Elena-Simina Tănăsescu a înaintat astăzi, 20 iunie a.c., preşedintelui Klaus Iohannis demisia din funcţia de consilier prezidenţial, se precizează într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel