Îndemnul lui Fauci, APLICAT de Șerban Bubenek. A apărut cu DOUĂ măști, în DIRECT. De ce a făcut-o: E foarte SIMPLU!

Prof. dr. Șerban Bubenek, președintele Societății Române de Anestezie Terapie-Intensivă, a vorbit despre ivermectină și masca de protecție.  

Șerban Bubenek a apărut într-o intervenție prin Skype, în direct la B1 TV, cu două măști, una albă și una chirurgicală, albastră. 

Întrebat de Tudor Barbu de ce a făcut asta, Șerban Bubenek a răspuns: "Ca să mă protejez mai bine. E foarte simplu. Oricine ia o mască și-și pune 2 picături de apă pe ea, o să vadă că trece mai ușor prin prima mască, iar în a doua mai puțin. Eu mă aflu în spital.

A doua mască de sub masca obișnuită e o mască FFP2, o mască destul de eficientă, dar nu cea mai eficientă, nu e o mască FFP3, iar eu, neducându-mă la pacienții COVID până la acestă oră, ducându-mă doar în zona non-COVID, nu mi-am pus o mască FFP 3, ci mi-au pus una FFP peste care am pus această mască chirurgicală". 

Zilele trecute, medicul Anthony Fauci a ieșit în spațiul public spunând că trebuie să purtăm două măști de acum, pentru a ne proteja mai bine. Declarația lui a fost confirmată și de medicul Adrian Marinescu, care a subliniat însă că înainte de toate, trebuie să știm să o purtăm corect pe prima.

Ce spune Șerban Bubenek despre IVERMECTINĂ: Șerban Bubenek RUPE tăcerea despre Ivermectină: EXISTĂ studii care arată CLAR! Le DISTRUGE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel