Îndemnul lui Fauci, APLICAT de Șerban Bubenek. A apărut cu DOUĂ măști, în DIRECT. De ce a făcut-o: E foarte SIMPLU!

Prof. dr. Șerban Bubenek, președintele Societății Române de Anestezie Terapie-Intensivă, a vorbit despre ivermectină și masca de protecție.  

Șerban Bubenek a apărut într-o intervenție prin Skype, în direct la B1 TV, cu două măști, una albă și una chirurgicală, albastră. 

Întrebat de Tudor Barbu de ce a făcut asta, Șerban Bubenek a răspuns: "Ca să mă protejez mai bine. E foarte simplu. Oricine ia o mască și-și pune 2 picături de apă pe ea, o să vadă că trece mai ușor prin prima mască, iar în a doua mai puțin. Eu mă aflu în spital.

A doua mască de sub masca obișnuită e o mască FFP2, o mască destul de eficientă, dar nu cea mai eficientă, nu e o mască FFP3, iar eu, neducându-mă la pacienții COVID până la acestă oră, ducându-mă doar în zona non-COVID, nu mi-am pus o mască FFP 3, ci mi-au pus una FFP peste care am pus această mască chirurgicală". 

Zilele trecute, medicul Anthony Fauci a ieșit în spațiul public spunând că trebuie să purtăm două măști de acum, pentru a ne proteja mai bine. Declarația lui a fost confirmată și de medicul Adrian Marinescu, care a subliniat însă că înainte de toate, trebuie să știm să o purtăm corect pe prima.

Ce spune Șerban Bubenek despre IVERMECTINĂ: Șerban Bubenek RUPE tăcerea despre Ivermectină: EXISTĂ studii care arată CLAR! Le DISTRUGE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel