Adrian Marinescu, REPLICĂ după declarația lui Fauci: Trebuie să purtăm DOUĂ măști / Sunt de ACORD! Eu aș pune problema ALTFEL

Medicul Adrian Marinescu a reacționat după ce Anthony Fauci a spus că trebuie să purtăm două măști. 

Medicul Anthony Fauci a fost întrebat dacă masca dublă sau utilizarea unei măști N95 face diferența, iar acesta i-a spus lui Savannah Guthrie de la NBC că este posibil.

"Aceasta este o acoperire fizică pentru a preveni pătrunderea picăturilor și a virusului. Așadar, dacă aveți o acoperire fizică cu un singur strat, puneți un alt strat, probabil ar fi mai eficient și acesta este motivul pentru care vedeți oameni mascați dublu", a spus Fauci. 

Medicul Adrian Marinescu a comentat această declarație a lui Anthony Fauci, după ce jurnalisul Tudor Barbu a afirmat că: "Dacă noi purtăm o mască și vine ditamai doctorul și ne spune să purtăm două măști, înseamnă că suntem pe miriște ca să mă explim licențios". 

Ce spune medicul Adrian Marinescu. "O să ajungem să purtăm două măști când noi nu reușim să purtăm una corect?!"

"Bine, eu aș pune problema în felul următor... cred că e important să o purtăm, în primul și-n primul rând corect, că dacă ne uităm în jurul nostru, mulți o poartă pe la bărbie, pe sub nas, adică aș pleca întâi de la acest aspect. Și în plus, masca ar trebui și schimbată la timp.

Plecând de la aceste lucruri de bază, sigur că putem discuta și de ce tip de mască avem, că una e să avem o mască profesională, cu filtre, care e clar mult mai bună decât masca improvizată sau masca chirurgicală. Sunt absolut de acord cu ceea ce spune doctorul Fauci! Sigur că dacă porți două măști te ajută în plus, numai că eu mă întreb în plan practic: Oare e un lucru care să fie realizabil? Adică o să ajungem să purtăm două măști când noi nu reușim să purtăm una corect?! Aici ar fi o discuție.

Și doi, se știe foarte bine că masca nu e suficientă, de asta vorbim și de distanțare, și de reguli de igienă, adică e clar! Hai să rămânem totuși echilibrați", a declarat Adrian Marinescu, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel