Închisoare protestatari. PSD se delimitează de Ciuhodaru

Partidul Social Democrat a transmis că nu susține proiectul de lege al lui Tudor Ciuhodaru privind închisoare pentru anumiți protestatari.

"Partidul Social Democrat se delimitează categoric de inițiativa personală a deputatului Tudor Ciuhodaru de a completa Codul Penal, în sensul extinderii domeniului de aplicare a sancțiunilor privind faptele îndreptate împotriva ordinii constituționale sau a exercitării autorității de stat. 

Partidul Social Democrat consideră că forma actuală a Codului Penal are prevederi clare și suficiente în legătură cu astfel de fapte și nu necesită completări sau modificări.

Mai mult decât atât, abordarea deputatului Tudor Ciuhodaru în această materie este vagă, iar din acest motiv prezintă mai multe vicii de constituționalitate în ceea ce privește respectarea unor drepturi și libertăți fundamentale precum libertatea întrunirilor sau dreptul de asociere.

Ca atare PSD se va opune acestui demers și va vota împotriva propunerii legislative a deputatului Tudor Ciuhodaru", a transmis PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel