Implant dentar într-o zi! Avantajele unui zâmbet nou în câteva ore

Avantaje implant dentar într-o zi
Avantaje implant dentar într-o zi

În trecut, procedeul de înserare a implanturilor putea fi un proces de lungă durată, desfășurat în etape ce presupuneau grefarea osoasă. Din fericire, datorită tehnicilor și materialelor inovative, acest proces îndelungat a devenit de domeniul trecutului.

 

Dacă întâmpini dificultăți în viața de zi cu zi din pricina dinților lipsă, ai nevoie de înlocuirea dintelui respectiv sau chiar de o restaurare dentară completă rapidă, trebuie să te programezi la o consultație.

Avantaje implant dentar într-o zi

Implantul dentar într-o zi este opțiunea perfectă de tratament pentru că tu să îți recapeți zâmbetul cu o singură vizită la clinică stomatologic. În doar o zi vei putea avea o dantură perfect funcțională.

Chiar și în cazuri mai grave, unde intervenția presupune restaurarea osoasă, implantul dentar într-o zi soluționează problema reconstrucției totale a danturii. Osul maxilar poate fi refăcut prin tehnici sigure iar coroanele provizorii sunt montate a două zi.

Este o procedura complicată și dureroasă?

Inserarea implanturilor dentare rapide reprezintă o intervenție chirurgicală minim invazivă. Termenul “chirurgical” nu ar trebui să stârnească stresul, întrucât pacientul este supus unei singure intervenții cu recuperare care necesită doar câteva ore.

Complexitatea implantului dentar și durabilitatea sa se împotrivesc conceptului de dantură într-o zi, însă această tehnică modernă creează un confort psihologic major- pacientul pleacă acasă cu un zâmbet nou după doar o ședință.

Implantul dentar clasic se inseră în os și necesită o perioadă de vindecare de aproximativ 3-5 luni, după care este inserată coroana dentară (noul dinte). În cazul implantului dentar într-o zi, dinții lipsă vor fi înlocuiți fără a mai aștepta vindecarea timp de câteva luni. O coroană dentară provizorie se atașează de implant în momentul inserării lui.

Care sunt beneficiile unui implant dentar

Durata de viață îndelungată. Protejezi dantura actuală. Nu intervii asupra dinților sănătoși ca în cazul unei punți denare, unde dinții vecini trebuie șlefuiți. Costuri reduse comparativ cu o punte dentară clasica. Intervenție rapidă și fără durere. Redai funcționalitatea danturii.

VEZI ȘI: 15 mai, PRIMELE MĂSURI de relaxare. Iohannis: SE ELIMINĂ PORTUL MĂȘTII afară, cu unele excepții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel