Imbri, anunț ÎNGROZITOR: "Apar SEPARAT". NOI simptome ale COVID, semn de întrebare pentru medici: "NU s-a știut"

Medicul Emilian Imbri a transmis un mesaj îngrijorător despre COVID-19.

Tot mai mulți cercetători declară că noul coronavirus a suferit niște mutații de-a lungul evoluției, iar medicii susțin că pe unele nu le pot înțelege, motiv pentru care este greu de intervenit în anumite cazuri. 

"În momentul de față apar noi și noi date despre simptome și despre reacțiile sau manifestările organismului la infecția cu acest virus. Poate că inițial nu s-a știut sau nu s-a dat importanță unor lucruri și ce manifestări determină această infecție. Și s-a mers inițial pe ideea că această infecție este cu un virus care produce în primul rând tulburări respiratorii care se apropie de simptomele pe care le ai într-o gripă", a declarat medicul Emilian Imbri, în direct la B1 TV.

S-a schimbat ceva în COVID-19?

"Eu nu cred că s-a modificat ceva în structura acestui virus, dar cred că apar niște fenomene, niște simptome, cazuri rare, dar pe care le-am avut, bolnavi care au avut tulburări neurologice sau psihice. Nu a legat nimeni de această infecție. Nu s-a gândit nimeni că ar putea să fie tot simptome de coronavirus. Faptul că au început să apară la cei care au infecția, s-a generat întrebarea: Nu cumva sunt tot de la acest virus?!

Ba o tulburare de memorie, ba de echilibru, sunt amestecate... chiar unele halucinații. Adevărații doctori au început să se întrebe, colegii mei au început să se întrebe și în alte țări. S-a lansat și ipoteza că poate aceste manifestări pot să apară și din cauza unei reacții la tratamentul care se dă", a completat el. 

Aceste simptome rare se adaugă la cele clasice, deja cunoscute? Anunț îngrijorător

"Fiecare dintre simptome: gust, miros, tușit, oboseală, tulburări de vedere... pot să apară separat. Este foarte interesant că au venit la spital și au spus: "Nu am nimic, nu simt nimic! Mă doare un pic capul, dar m-am speriat și apoi, după două - trei zile au ieșit pozitivi", a încheiat Emiliam Imbri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel