EXCLUSIV  Ilie Năstase, mut de uimire: Așa mi-a zis! Nu știa cine sunt - video

George Cosac, presedinte FRT, Ilie Nastase si Stere Halep participa la ceremonia in cadrul careia jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial WTA, prezinta trofeul cucerit la Roland Garros
George Cosac, presedinte FRT, Ilie Nastase si Stere Halep participa la ceremonia in cadrul careia jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial WTA, prezinta trofeul cucerit la Roland Garros

Marele tenismen Ilie Năstase, primul număr 1 din istoria clasamentului ATP, a povestit în studioul DC News, care a fost cel mai mare compliment pe care l-a primit de la un român în diaspora.

Întrebat dacă se întâlnește cu românii plecați în străinătate, Ilie Năstase a relatat care a fost cel mai mare compliment pe care l-a primit.

Am întâlnit un vârstnic de peste 80 de ani. Și mi-a spus: Dl. Năstase, el e nepotul meu. Mă prezintă nepotului, care a zis 'Cine e el (nr. red. Ilie Năstase)?'. Bunicul a zis: Lasă că îți spun eu. Domnul Năstase, pe timpul comunismului, ne făcea să ne simțim și noi liberi. Copilul a zis: Cum? El a răspuns: Pai, juca la Londra și noi eram în acele 3 ore la Londra. Ne simțeam că suntem cu el la Londra. Ne simțeam și noi liberi.

Acesta a fost cel mai mare compliment pe care l-am primit de la un român” a spus Ilie Năstase, în cadrul unui interviu pentru DC News.

Ilie Năstase este candidat la alegerile europarlamentare din 26 mai pe listele UNPR, alături de un alt nume mare al sportului românesc, Anghel Iordănescu.

VEZI INTERVIUL COMPLET CU ILIE NĂSTASE:

 VEZI ȘI Ilie Năstase, supărat de ce i-au zis niște tineri pe stradă: Mă deranjează. Nu știu ce vorbesc - video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel