Ilan Laufer (PSL), despre criza politică și coronavirus: Cocktail devastator pentru România! URGENT măsuri!

Ilan Laufer / Foto Facebook
Ilan Laufer / Foto Facebook

Ilan Laufer (Platforma Social Liberală) a transmis un mesaj important în contextul în care președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Cîțu premier, iar primul român diagnosticat cu noul coronavirus a fost confirmat oficial.

„România nu va dispune de vaccin împotriva Coronavirus mai devreme de 18 luni. Criza politică amestecată cu Coronavirus, un cocktail devastator pentru sănătatea și buzunarele românilor!”, și-a început astfel Ilan Laufer mesajul publicat joi pe Facebook.

„Partenerul strategic tocmai ce a aflat și ne transmite și nouă să luăm toate măsurile posibile de precauție și să fim cât se poate de bine pregătiți pentru ce poate urma din punct de vedere al sănătății cetățenilor și al economiei naționale”, a adăugat Ilan Laufer.

„Singurul lucru bine făcut de premierul Orban și PNL în 4 luni de proastă guvernare a fost, cu greu, păstrarea Dr. Raed Arafat în acest guvern, care în acest moment este premierul de facto al României.

Altceva nu mai faceți, domnule Orban?

Luați măsuri pentru mediul de afaceri!! Urgent! Creați cadrul legislativ pentru cei care pot lucra de acasă, ca să nu se mai deplaseze la birou în această perioadă dacă nu este neapărat necesar.

Se creionează un cocktail devastator pentru România dacă nu vom avea urgent un guvern funcțional cu oameni profesioniști”, a conchis Ilan Laufer. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel