Ianis Hagi primește un BMW de 340 CP

Ianis Hagi va conduce un BMW de ultimă generație în cadrul parteneriatului dintre FC Viitorul și cunoscutul producător de autoturisme. 

Automobile Bavaria Group face pasul catre noua generatie, în cadrul parteneriatului cu echipa de fotbal FC Viitorul si Academia de Forbal Gheorghe Hagi si va pune la dispozitia jucatorului Ianis Hagi un model reper pentru sportivitate şi dinamică în clasa compactă: BMW M140i xDrive, culoarea Alpine White, Edition Shadow, cu un motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie ce dezvolta 250 kW si 340 CP.

Alături de fiul său, la eveniment va fi prezent si Gheorghe Hagi, pentru reconfirmarea unui parteneriat traditional, susţinut încă de la înfiinţarea clubului FC Viitorul de catre Automobile Bavaria Group, prin servicii de mobilitate, cu marcile BMW, MINI si MAN.

Ianis Hagi împlinește 20 de ani în luna octombrie și a fost transferat recent la Viitorul, după ce a fost răscumpărat contra unei sume de două milioane de euro, de la Fiorentina, după ce nu a fost folosit prea mult. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel