EXCLUSIV  Horoscopul vacanțelor: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia căreia nu îi priește concediul în luna iulie

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a spus care sunt cele mai importante evenimente astrale ale momentului, dar și cum vor fi influențate vacanțele zodiilor.

Vara 2021 este marcată de câteva evenimente astrale majore. Venus și Marte se vor afla în zodia Leu, aducând multă pasiune și energie în viețile zodiilor. Daniela Simulescu a dezvăluit cum vor arăta concediile pentru fiecare semn zodiacal: cine pleacă în vacanță, cine se îndrăgostește vara asta, cine muncește și cine are succes pe toate planurile.

BERBEC

La ei, totul pleacă de la ce le plăcea să facă atunci când erau copii sau cum îşi doresc să fie iubiţi. Cei singuri pot întâlni pe cineva în această vacanţă. Poate să fie o dragoste de-o vară, dar se simt în viaţă, se simt bucuroși. Dacă mergeţi în vacanţă, trebuie să vă îmbrăcaţi cât mai frumos, să vă lăudați, să atrageţi toate privirile. Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, vacanţă = iubire.

TAUR

La ei, lucrurile sunt puţin altfel. S-ar putea ca cele mai frumoase zile de vacanţă să le petreacă în casă cu partenerul, cu familia sau vor închiria o căsuţă undeva. Vă veţi duce într-un loc foarte confortabil, foarte plăcut. Cele mai bune vacanțe pe care le vor avea Taurii în această vară sunt cele cu familia.

GEMENI

Este clar că trebuie să vă plimbaţi mult, să comunicați. Veţi cheltui destui bani pe vacanțe. Vă va plăcea să faceți vizite sau să primiţi oaspeţi.

RAC

Contul lor va fi foarte afectat în vacanţă. Se vor răsfăţa! Dacă vreţi să simţiţi vacanţa aceasta, cheltuiţi bani pentru voi, nu doar pentru cei din jurul vostru. Aveţi nevoie!

LEU

Sunt protagoniştii acestei vacanțe. Unde o să te duci, o să vezi un leu. Ei sunt primii! Atrag, flirtează şi, dacă sunt într-o relaţie, poate mai aruncă o ocheadă. Sunt plini de viaţă în vara asta. Trebuie să aibă grijă la cum se îmbracă, cum se machiază, cum se coafează. Vor avea o vacanţă uimitoare. 

FECIOARĂ

Dacă nu au avut concediu până în iunie, în iulie s-ar putea să nu le prea priască. Luna iulie, pentru ei, este pentru retragere. Dacă vor pleca în concediu, vor simţi nevoia să stea mai izolaţi. Din august încolo, se vor simţi şi ei mai bine. 

Vezi și: Horoscopul vacanțelor: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Schimbare majoră pentru o zodie. Se va discuta în concediu

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel