EXCLUSIV  Horoscopul vacanțelor: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Schimbare majoră pentru o zodie. Se va discuta în concediu

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a spus care sunt cele mai importante evenimente astrale ale momentului, dar și cum vor fi influențate vacanțele zodiilor.

Vara 2021 este marcată de câteva evenimente astrale majore. Venus și Marte se vor afla în zodia Leu, aducând multă pasiune și energie în viețile zodiilor. Daniela Simulescu a dezvăluit cum vor arăta concediile pentru fiecare semn zodiacal: cine pleacă în vacanță, cine se îndrăgostește vara asta, cine muncește și cine are succes pe toate planurile.

BALANȚĂ

Balanțele se vor baza pe planurile celorlalţi. Îşi pot găsi dragostea de-o vară printre prieteni. Nu ştiu să se distreze singuri. Mereu au nevoie de validare. Atunci când vă faceţi planurile de vacanţă, asiguraţi-vă în ceea ce priveşte cheltuielile. Verificaţi-vă foarte bine bugetul. Nu lăsaţi la muncă niște chestii nerezolvate.

SCORPION

Vara asta e foarte bună din punct de vedere profesional. Au o vară plină pe plan profesional. Dacă vor pleca într-un concediu de câteva zile, vor sta cu gândul acolo. Se vor distra mai bine până la sfârşitul lui iulie. Ştiu că sunt pe cai mari profesional şi nu pot renunţa la moment. Aveţi nevoie de câteva zile de relaxare. 

SĂGETĂTOR

În iulie, trebuie să se distreze pentru că din august-septembrie trebuie să se gândească la partea profesională. Călătoresc foarte mult Săgetătorii! Este foarte important să vă asiguraţi de orarul obiectivelor turistice, de biletele pe care le luaţi, de procedurile pe care trebuie să le urmaţi. Fiţi mai responsabil în ceea ce priveşte birocraţia pentru călătorii. Iulie o să vă priască foarte mult, pe tot ce înseamnă zonă de călătorie şi se va lăsa şi cu nişte cheltuieli.

CAPRICORN

Îşi vor descoperi vacanţa potrivită în dormitor. Fanteziile lor, în această vară, pot căpăta o formă uimitoare, de retrezire a pasiunii. Partea de senzualitate este foarte importantă. Chiar dacă nu aveţi partener, poate fi o perioadă de redescoperire personală. Vacanţa voastră trebuie petrecută departe de ochii lumii. 

VĂRSĂTOR

Pentru cei care sunt într-o relaţie se poate schimba totul într-un mod pozitiv. Va fi o chestie consimţită, responsabilă - mergem mai departe sau nu? Care este următorul nivel? Facem un copil, ne căsătorim? Este o vară foarte bună, trebuie discutat în vacanţă. Cei singuri au parte de flirturi, mers la evenimente şi multe cheltuieli.

PEȘTI

Vor munci mult în vacanţa asta. Vor etapiza vacanţa. Vor fi foarte orgolioşi, vor sufoca oamenii de lângă ei cu ce vor ei să facă. Chiar dacă nu pleacă în concediu, trebuie să facă ceva. Le va fi foarte greau să se relaxeze. În luna iulie, simt nevoia să se bucure de viaţă. Se vor asigura că acolo unde merg în concediu vor putea să stea cu laptopul în braţe. Peştii trebuie să depună efort, în vara aceasta, să se simtă bine, să petreacă.

Vezi și: Horoscopul vacanțelor: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia căreia nu îi priește concediul în luna iulie

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel