Horoscop, miercuri, 13 februarie 2019

Horoscop. Vărsătorii joacă un rol important in grupul din care fac parte, fie ca e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii lor. Pești să-și pună mintea la contributie si să preia conducerea proiectului in care sunt implicați.

BALANȚĂ

Esti stresat la culme de cei din jurul tau, care cer enorm de la tine. Auzi doar critici, comentarii, reprosuri, dar nu ar trebui sa le privesti doar ca pe niste atacuri la adresa ta, ci ca pe niste stimulente sa iei atitudine, sa schimbi ceva, sa dai startul unor directii noi. Daca ii lasi pe cei agitati si nervosi din preajma sa te conduca cu aceasta atitudine negativa, le dai putere si mai mare, ca atare ia taurul de coarne si schimba polaritatea acestor confruntari.

SCORPION

Nu erai multumit de directia in care mergea un proiect de la care aveai mari sperante. Aproape ca erai pregatit sa-l abandonezi, de vreme ce nu se mai prefigura nimic promitator la orizont, dar iata ca rabdarea ta a ajuns intr-un punct in care lucrurile incep din nou sa se miste. Ai stat pe loc o vreme, totul parea blocat, dar toate sacrificiile facute pe parcurs au acum efecte benefice. Un ritm alert, proaspat, te scoate din impas si iti da alt chef de actiune.

SÂGETÂTOR

Vindeca-ti inima de emotii negative, pentru ca le-ai acumulat fara motiv. Chiar nu ai de ce sa suferi: ti-ai infestat singur inima cu trairi negative care iti fac rau, de aceea ai nevoie de o detoxifiere totala. Iarta, uita, inchide sipetul cu amintiri triste, nu mai privi inapoi la lucruri care te dor. Ce a fost a fost, ar trebui sa mergi mai departe cu lectia invatata, fara sa tot treci in revista ce a fost mai neplacut. Imagineaza-ti ca tristetea ta se duce pe o apa, la vale, si in urma ramane un suflet eliberat de o povara nemeritata.

CAPRICORN

Tu ai idei excelente, dar nu prea ai cu cine le impartasi, de parca atragi alaturi de tine doar oameni comozi, lenesi, care nu au chef de nimic din ceea ce le propui. Daca nu ai pe cine te baza, incearca sa faci singur tot ceea ce ai in plan pentru astazi, deoarece poti deveni un exemplu pentru cei care abia se urnesc la treaba. Vazandu-te pe tine implicat si culegand deja roadele actiunilor incepute, s-ar putea sa-i convingi si pe ei sa ti se alature. 

VĂRSĂTOR

Joci un rol important in grupul din care faci parte, fie ca e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii tai. Lumea iti apreciaza sfaturile si compania, pentru ca esti o sursa de energie pozitiva pentru ei. Stiu ca intotdeauna se pot baza pe ajutorul tau, pentru ca tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decat ei, deci le poti fi de folos cand ei se simt blocati in ceata. Au darul de a-i invata pe altii ce sa faca, de parca tu ai fi o enciclopedie ampla de solutii si raspunsuri, la care se poate apela usor.

PEȘTI

Pune-ti mintea la contributie si preia conducerea proiectului in care esti implicat. E nevoie de o minte lucida, organizata si de un control ceva mai strict asupra tuturor detaliilor. Nu e momentul nici sa lasi lucrurile la voia intamplarii, nici sa astepti sa cada din senin, ci totul depinde de felul in care aranjezi tu toate detaliile. Cu cat esti mai precis in decizii, cu cat asezi toate aspectele la locul potrivit in momentul potrivit, cu atat succesul final va fi mai vizibil. 

Citeste mai multe pe romania.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel