Horoscop, duminică, 28 aprilie, 2019

Horoscop DCNews
Horoscop DCNews

Horoscop. Taurii au parte de înţelegere, tact şi comoditate în această zi, pe când Racii pot lupta pentru visul lor, în această perioadă sunt şanse mari să se îndeplinească orice plan şi-au propus. 

Berbec

Berbecii îşi petrec ziua exclusiv în familie. Sărbătorile aduc voie bună, înţelegere şi multă pozitivitate pentru aceşti nativi, astfel că orice situaţie tensionată, orice conflcit sau problemă este complet exclusă. Petreceţi timp alături de cei dragi şi bucuraţi-vă de compania lor. Încărcaţi-vă bateriile şi pregătiţi-vă de noi proiecte şi sarcini de serviciu în viitor.

Taur

Taurii au parte de înţelegere, tact şi comoditate în această zi. Aţi putea ieşi din casă, ori cu familia, prietenii sau persoana iubită, pentru o plimbare. Fie prin oraş, fie organizaţi o mini-excursie. Vizitaţi rude îndepărtate şi depănaţi amintiri. Aveţi grijă cu mâncarea, excesul vă poate crea probleme de sănătate dacă exageraţi.

Vezi si: EXCLUSIV Zodia care nu scapă de ce îi era frică. Astrolog: Va fi cea mai...

Gemeni

Gemenii se simt bine, iar acest lucru se observă. Toţi care vor intra în contact cu aceşti nativi vor avea parte de un suflu de energie, de bunătate şi de momente amuzante. Ieşiţi în oraş, vizitaţi-vă prietenii sau convingeţi-vă partenerul/partenera să ieşiţi din monotonie şi să faceţi un lucru inedit. Orice aţi alege, astrologii sunt convinşi că distracţia şi bucuria nu vor lipsi.

Rac

Racii pot lupta pentru visul lor, în această perioadă sunt şanse mari să se îndeplinească orice plan şi-au propus. Aveţi grijă cu cei care vor să vă ajute, încrederea nu trebuie să fie primită de oricine. Acordaţi-vă timp pentru relaxare şi încărcaţi-vă bateriile. Vă aşteaptă un viitor fructuos, plin de surprize frumoase.

Leu

Nativii din Leu vor avea nevoie, astăzi, de foarte multă liniște și pace. După multe zile în care ați alergat, v-ați stresat și chiar ați gătit (unii dintre voi), astăzi este ziua în care trebuie să vă și relaxați și să culegeți laurii victoriei. Toți cei din jurul vostru vă vor lăuda pentru efortul depus, dar și pentru masa de Paște delicioasă pe care ați pregătit-o. Bucurați-vă de această zi alături de familie și prieteni!

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor avea chef, astăzi, de o aventură în aer liber. Fie că este vorba despre o ieșire cu prietenii, fie că vorbim de o ieșire cu persoana iubită, totul va merge în direcția în care voi vă doriți. Veți trece rapid de la o stare la alta, însă totul va gravita în jurul fericirii voastre. Profitați din plin de timpul liber și bifați acele lucruri pe care le-ați notat pe lista voastră.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel