HOROSCOP chinezesc. Golea: Are o problemă

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc

Astrologul și specialistul Feng Shui Marian Golea a vorbit, la Antena 3, despre horoscopul chinezesc.

Tigru: Are steaua 3: ceartă, bârfă, probleme cu justiția. Poți să le ai pe toate? Da. Tigrul are întotdeauna element caracteristic lemnul. Este foarte bătăios. De obicei, tigrii au probleme în a fi lideri, dar sunt foarte muncitori.

Iepurele: El e tot "lemn", mai slăbuț, mai fricos un pic. Iepurii au un simț deosebit pentru bani.

Dragonul: El e "pământ”. Are o problemă: vrea să-i ajute pe toți, sunt un fel de 'mama răniților'.

Șarpele: Are drept caracteristică inteligența. Niciodată nu o să știi ce face un șarpe. În afară de elementele pe care le vedem noi, mai există câteva elemente ascunse. Șarpele are trei elemen yang în spate, deci poate fi capabil de orice.

Calul: El este un pic independent, nu e bine să-i pui căpăstru. Mai bine îi dai un pic de zăhărel ca să-l câștigi. De obicei are momentele lui de singurătate, în care își dorește să fie singur. să se izoleze. Dacă tu atunci nu-l lași în pace, începe scandalul. Așa că e bine, uneori, când știi că ai un cal lângă tine, să-l lași în pace.

Oaia: Oaie este și ea independentă, poate să trăiască singură.

Maimuța: Este deșteapta zodiacului. Probleme: spun răutăți, pot să și facă răutăți. Au acest metal yang ceea ce le face foarte 'tăioase'.

Cocoșul: Este un metal yin, oameni cărora le place extraordinar de mult de imaginea lor, foarte buni muncitori, dar au tendința de a se izola și ei, de a fi individualiști.

Câine: Cățelul vrea să te aducă acasă. Latră mult, dacă-i dai un picior, se sperie. Cățeii de templu (anul 1982) cred că le știu pe toate.

Mistrețul: Există o discrepanță fantastică între mistreți, între femeie mistreț și bărbat mistreț. Sunt oameni care pot să fie foarte educați, dar în același timp au mici probleme de familie, nu se înțeleg cu familia.

Șobolanul: Sunt oameni de acțiune. Sunt oamenii care duc lucrurile, spre exemplu cei din 1972, sunt niște șobolani care iau mai multe lucruri să facă decât pot.

Bivolul: Sunt oameni încăpățânați, dar foarte muncitori. Au o singură problemă: au tendința de a lenevi. Dacă-i stimulezi sunt extraordinari.

VEZI ȘI: Se întâmplă de la 1 ianuarie 2019. Desfășurare de forțe fără precedent și o șansă istorică pentru România

VEZI ȘI: HOROSCOP 2019 ZODII - zodia care va avea sănătate de fier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel