EXCLUSIV  Horoscop 8-14 iulie. Zodia urmărită de trecut. Atenție, găsește răspunsuri-cheie

Astrologul Dc News spune despre săptămâna 8-14 iulie că este una excelentă pentru o ZODIE. Este perioada în care trebuie să-și ceară drepturile și să caute mai mult în trecut, pentru a găsi unele răspunsuri-cheie. 

Mercur este guvernatorul acestei zodii, este perioada în care aveți tot felul de gânduri, de idei, de izbucniri, de impulsuri interioare cum că ați putea face, cum că ați putea spune, exagera chiar, pentru că dramatismul dat de semnul Leului , unde se află Mercur și Marte, vă pune și mai mult în evidență și, dintr-o dată, aveți limba ascuțită. O să comentați, o să vă certați, totul se întâmplă deoarece există niște nemulțumiri interioare. Atenție, că nemulțumirile sunt raportate la valoarea pe care i-o dați voi sau valoarea pe care considerați că vi-o dau ceilalți. Dintr-o dată veți fi puși pe harță, veți fi dornici să comentați.

În cazul în care ați avut un proiect și ați tăcut până acum și simțiți nevoia să spuneți ce v-a durut, este o săptămână extraordinară. Trebuie să spuneți ce v-a deranjat, dar, în același timp, dați-vă seama ce a fost și în interiorul vostru, ce anume v-a deranjat. Nemulțumirea e clar că are niște rădăcini mai adânci, mai în trecutul vostru, sunt previziunile astrale pentru zodia Gemeni, prezentate de astrologul Dc News, Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel