EXCLUSIV  HOROSCOP 22 noiembrie 2021 Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Sprijin extraordinar pentru o ZODIE

HOROSCOP 22 noiembrie 2021 Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară/ foto ilustrativ pixabay
HOROSCOP 22 noiembrie 2021 Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară/ foto ilustrativ pixabay

HOROSCOP 22 noiembrie 2021. Soarele intră de astăzi în Săgetător și vine cu mai mult optimism. 

HOROSCOP 22 noiembrie 2021. ”Astăzi Soarele intră în Săgetător, începe zodia Săgetătorului. Polul de energie, modul în care acționăm se schimbă puțin, pentru că a fost Soarele în Scorpion, unde au fost mai multe planete, a fost destul de multă ”chinuială”. Acum, cu Soarele în Săgetător, vom vedea lucrurile mult mai optimist... exagerat de optimist. Tot astăzi, continuă Sextilul între Venus și Marte, acest aspect - Venus în Capricorn și Marte în Scorpion- are efect cam până în 1 decembrie. E foarte bun pentru a găsi mici acțiuni care să ajute la stabilizarea unui cuplu, unei relații. Este un aspect care trebuie muncit!” a spus astrologul DCNews și Astrosen, Daniela Simulescu, în emisiunea astrologică de luni, 22 noiembrie 2021. 

Citește și: EXCLUSIV  ZODIILE care se bucură de PROTECȚIE în săptămâna 22-28 noiembrie 2021. Multă SUSȚINERE

Iată previziunile pentru fiecare zodie: 

BERBEC, HOROSCOP 22 noiembrie 2021

Îți priește intrarea Soarelui în Săgetător. S-ar putea să vezi lucrurile diferit, să faci planuri de viitor, să înveți ceva, să te plimbi. Soarele, tranzitând casa a noua în următoarea lună, te sprijină extraordinar de mult pe aceste domenii: studiu, plimbări, călătorii, rezolvat chestiuni administrative, legale. 

TAUR, HOROSCOP 22 noiembrie 2021

La voi, Soarele pătrunde înspre casa a opta și, pentru că în continuare, în casa a șaptea, ai planete, va trebui să înveți să gestionezi mai bine banii la comun sau să te ocupi mai serios de rate, credite, de banii împrumutați. 

GEMENI, HOROSCOP 22 noiembrie 2021

Soarele intră în casa a șaptea și se pune lumină pe zona relațională. Va trebui să muncești mai puțin și mai eficient. Relația în care te afli are nevoie de lumină, de atenție, de energia ta, fie că ești într-o relație de scurtă durată sau de lungă durată. Trebuie să fii mult mai prezent! 

RAC, HOROSCOP 22 noiembrie 2021

Soarele intră în casa a șasea, pentru tine începe o perioadă bună de eficientizare, de optimizare, de muncă. Începe o perioadă nemaipomenită pentru curățenie. 

LEU, HOROSCOP 22 noiembrie 2021

Soarele intră în casa a cincea, s-ar putea să fii mai vesel, să vrei să te bucuri. Fii bucuros, liber, profită cât poți tu de mult. 

FECIOARĂ, HOROSCOP 22 noiembrie 2021

Soarele se mută în casa a patra și recomandabil ar fi să faci niște pași către familia ta, să te revezi cu oameni dragi sau auzi vești despre aceștia. 

Vezi previziunile astrologice complete ale zilei de 22 noiembrie 2021, în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel