EXCLUSIV  Herman Berkovits, luat pe sus după ce l-a vaccinat pe Benjamin Netanyahu: Ştiam că o să iasă scandal

Doctorul Herman Berkovits a povestit, la DC News, care a fost reacţia antivacciniştilor din Israel după ce l-a vaccinat premierul Benjamin Netanyahu.

Prietenul și medicul lui Benjamin Netanyahu, doctorul Herman Berkovits, a povestit la DC News care a fost reacţia pe care au avut-o antivacciniştii din Israel după ce s-a vaccinat Benjamin Netanyahu - la acea dată premier.

"Vă daţi seama că a doua zi toată media israeliană a vrut să-l intervieveze. Eu nu am vrut să dau interviu pentru că ştiam că o să iasă scandal, că deja am început să primesc telefoane de la tot felul de antivaccinişti: ’tu i-ai dat apă, i-ai dat ser fiziologic, miere de albine, mincinosule...’.

Antivacciniştii au fost destul de vocali la început şi în Israel; iar cel care a fost cel mai vocal înainte de vaccinare – un medic, profesor universitar -  a fost apoi printre primii care au făcut vaccinul. Vă daţi seama...

La început am avut şi câteva demonstraţii uşoare, de câteva sute de oameni. Astăzi nu avem aceste demonstraţii, pentru că majoritatea oamenilor îşi dau seama de efectul pozitiv al vaccinului.

Revenind la vaccinarea lui Netanyahu, l-am consultat a doua zi, era sănătos tun şi a lucrat mai departe. Vă daţi seama că antivacciniştii îmi dădeau telefoane, mă ameninţau că de ce nu spun adevărul... sunt multe lucruri prin care trebuie să treci", a povestit, în cadrul interviului acordat DC News, doctorul Herman Berkovits.  

VIDEO: 

 

Herman Berkovits, întrebat câte zile libere s-au dat în Israel de Hanuka

Doctorul Herman Berkovits, a spus câte zile libere s-au dat în Israel cu prilejul sărbătorii Hanuka.

În perioada 28 noiembrie - 6 decembrie, evreii sărbătoresc Hanuka sau Chanukah "Sărbătoarea luminilor", una dintre cele mai importante sărbători ebraice. Aceasta celebrează victoria de acum aproximativ 2.000 de ani a macabeilor asupra monarhiei seleucide din Siria, care încerca să distrugă religia evreiască şi să elenizeze popoarele de sub dominaţia sa.

Val Vâlcu l-a întrebat pe doctorul Herman Berkovits, la finalul interviului acordat de către acesta DC News, câte zile libere s-au acordat în Israel, cu ocazia sărbătorii Hanuka. Asta în contextul în care în România s-a făcut o punte astfel încât românii să aibă cinci zile libere de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie, legate cu weekendul anterior.

"Câte zile libere?! Nu sunt zile libere, la noi se lucrează. Mai sunt închise o parte dintre şcoli, dar munca continuă de Hanuka", a răspuns acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel