Harry Kane, transfer la Real Madrid. Cu ce număr ar putea juca pe tricou

Transferul lui Harry Kane de la Tottenham la Real Madrid e din ce în ce mai aproape să se concretizeze, iar după ultimele informații, spaniolii i-ar fi pregătit deja tricoul.

Harry Kane trece prin cea mai bună formă a carierei în actuala stagiune. Atacantul englez în vârstă de 24 de ani are 34 de goluri în acest sezon, mai multe decât Lionel Messi (27) și Cristiano Ronaldo (26). Unul dintre cei mai doriți atacanți din lume s-ar putea transfera pe Bernabeu în schimbul a 100 de milioane + Gareth Bale.

Adidas, sponsorul tehnic al fotbalistului, ar fi făcut deja toate demersurile pentru ca cel mai bun marcator din 2017 să joace cu numărul 10 la Real Madrid. Astfel, ar putea prelua numărul de la croatul Luka Modric, fost jucător al lui Tottenham, potrivit Diariogol.com.

Kane, atacant pur sânge

Harry Kane este golgheter în Premier League, cu 23 de reușite și are ocazia de a deveni pentru al treilea an consecutiv, cel mai bun marcator din campionatul englez. În urmă cu 4 sezoane, Kane a ocupat poziția a doua în clasamentul golgheterilor, fiind surclasat de Aguero.

Atacantul joacă la Tottenham de la 11 ani și a fost împrumutat între 2011 și 2013 la mai multe echipe, printre care Millwall, Norwich și Leicester.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel