Harghita. Decizie în privinţa şefilor de instituţii care nu au participat la Ziua Imnului

Ziua Imnului Național
Ziua Imnului Național

Prefectul Harghitei, Jean-Adrian Andrei, le-a cerut, luni, notă explicativă şefilor de instituţii care nu au participat la ceremonialul organizat la Miercurea Ciuc cu ocazia Zilei Imnului Naţional şi a catalogat atitudinea acestora ca fiind "total lipsită de respect". 

"Sunt nemulţumit pentru că ieri (duminică - n.r.) a fost Ziua Imnului Naţional al României, iar pe mulţi dintre dumneavoastră nu v-am văzut deloc la aceste manifestări. Am spus-o de 100 de ori că fiecare dintre dumneavoastră sunteţi reprezentantul statului român în instituţiile pe care le reprezentanţi şi chiar vreau să am o notă explicativă de la cei care nu au fost. Eu am prezenţa, nu o voi face publică pentru că nu are rost, dar vreau o notă explicativă pentru instituţiile care nu au fost reprezentate ieri la Ziua Imnului Naţional", a afirmat prefectul Harghitei la finalul şedinţei lunare a Colegiului Prefectural. 

Acesta a catalogat ca fiind "total lipsită de respect" nereprezentarea unor instituţii la aceste manifestări, în anul Centenarului Marii Uniri. 

"Ziua Imnului Naţional trebuie sărbătorită de fiecare instituţie publică, subordonată Guvernului României. Mi se pare lipsit total de respect din partea instituţiilor publice şi a reprezentanţilor acestora să nu participe măcar printr-un reprezentant la manifestările prilejuite de Ziua Imnului, în anul Centenarului Marii Uniri. Aştept notă explicativă de la cei care nu aţi fost", a conchis Jean-Adrian Andrei. 

Ceremonialul de sărbătorire a Zilei Imnului Naţional s-a desfăşurat duminică, la Miercurea Ciuc, în prezenţa unui număr redus de participanţi, atât şefi de instituţii, cât şi cetăţeni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel