Gușă: Distrugerea PSD, ambiția statului paralel

Cozmin Gușă a comentat situația tensionată din PSD, precizând de la început că vorbește "nu doar în calitate de consultant politic, ci și de PSD-ist, ca să fie clar. Adică de membru simplu PSD".

"Practic, in acest moment, partidul de stanga, singurul de altfel, PSD, pentru ca PRO Romania urmareste alte deziderate cu Ponta acolo, are o proba. Si trebuie sa demonstreze, daca mai are acea energie interioara necesara unei organizatii politice atunci cand trebuie sa se regenereze, si PSD este in fata unei asemenea provocari. O regenerare politica ce vine dupa o perioada grea, in care un lider de calitate intelectuala modesta, ma refer la Liviu Dragnea, dar cu ambitii, a procedat la o siluire a leadership-ului PSD, asistat de oameni din statul paralel, pentru ca asta a fost o ambitie a statului paralel, sa distruga PSD. Si daca nu au putut din exterior, au facut-o din interior.

Dupa aceasta perioada de siluire, a urmat aceasta perioada intermediara, de criza. Pentru ca sa ai liderul bagat la puscarie si a doua zi o femeie nepregatita pentru aceasta postura de lider si care nu stie cum sa exercite aceasta calitate de lider, e vorba de Dancila, a trebuit sa isi asume conducerea partidului", a zis Cozmin Gușă la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel