EXCLUSIV  Greșeală pe care o fac vacciniștii. Profesorul Teodorescu: Aici moare comunicarea

Foto ilustrativ - Vaccin anti-Covid-19
Foto ilustrativ - Vaccin anti-Covid-19

Profesorul Bogdan Teodorescu a atras atenția asupra unui aspect important privind comunicarea oficială în cazul vaccinării anti-Covid-19, în cadrul emisiunii DC News „Ce se întâmplă?” cu Bogdan Chirieac și Răzvan Dumitrescu. 

În cadrul emisiunii „Ce se întâmplă?” de la DC News, cu Bogdan Chirieac și Răzvan Dumitrescu, profesorul Bogdan Teodorescu a vorbit despre comunicarea oficială în cazul vaccinării anti-Covid-19.

„Există o tendință care s-a născut în anii 90, chiar în Piața Universității: de a privi cu superioritate electoratul celeilalte părți. Ca să mă refer în termenii copilăriei mele din Dudești, de a scupa semințe în cap celorlalți.”, a spus profesorul Teodorescu la DC News. 

În continuare, profesorul a explicat că, în cazul de față, este vorba despre „tendința celor care cred în vaccin”, respectiv „de a se uita profund disprețuitor la ceilalți, de a-i considera o categorie inferioară, un fel de sub-rasă și de a le comunica lucrurile din vârful buzelor, în această idee.”

„Una este pamfletul unui jurnalist, care are dreptul să se exprime cum vrea și alta este comunicare oficială.”, a mai spus Bogdan Teodorescu.

Teodorescu: Comunicarea oficială împarte populația 

„Atâta vreme cât comunicarea oficială împarte din start populația între cei buni, care vor vaccinul și cei rău, care nu vor vaccinul, această comunicare este moartă.”, a declarat apoi profesorul Bogdan Teodorescu.

Răzvan Dumitrescu a subliniat faptul că „este foarte interesantă nuanța.”

De asemenea, profesorul a precizat că „cei răi se vor duce în cealaltă parte.” Dumitrescu a completat aici cu faptul că „și dacă n-ar fi vrut să se ducă, nu mai au altă opțiune.”

În încheiere, profesorul Bogdan Teodorescu a menționat că „este paradigma clasică a supraviețuirii PSD-ul: obsesia dreptei de a înjura electoratul stângii care, chiar dacă uneori e nemulțumită de PSD, nu se poate duce la unii care îi înjură.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel