Globurile de Aur 2019. Christian Bale, discurs șoc: Mulțumesc, Satana, pentru inspirație!

Florentina Constantin / 08 ian 2019 / 10:35

Christian Bale i-a mulţumit Satanei, în timpul discursului său de la Globurile de Aur, după ce a fost desemnat ca cel mai bun actor într-o comedie sau musical. 

"Mulţumesc, Satana, că mi-ai oferit inspiraţie pentru a juca acest rol", a spus actorul, în vârstă de 44 de ani, care a câştigat premiul pentru rolul său din Dick Cheney, potrivit independent.co.uk.

La scurt timp după declaraţia vedetei, grupul "Biserica lui Satan" a reacționat pe Twitter. "Pentru noi, Satana este un simbol de mândrie, libertate şi individualism şi servește ca o proiecție metaforică externă a celui mai înalt potențial al nostru. Talentul și priceperea lui Bale l-au ajutat să câștige premiul. Așadar, acest lucru este dovedit".

"Biserica lui Satan" este considerată cea mai amplă mișcare religioasă satanistă dintre mișcările de acest gen apărute de-a lungul timpului. 

Vezi și: Globurile de Aur 2019 - Marii câştigători. Gală marcată de multe surprize

De asemenea, în timpul discursului de acceptare, actorul britanic i-a mulțumit și soției sale, spunând: "Ea știe prostiile care pot ieși uneori din gura mea. Pot să distrug un film extrem de bun și o carieră într-un singur discurs. Mulțumesc pentru acest sfat, dragostea mea".

Bale a făcut glume și pe seama regizorului Adam McKay, care l-a distribuit în rolul lui Cheney: "Și-a spus "trebuie să găsesc pe cineva care ar putea fi absolut fără carismă și răzbunat de toată lumea, așa că l-am ales pe Christian Bale".

Vezi și: Globurile de Aur, foame pe covorul roșu. Actori flămânzi, hrăniți "pe sub mână"