Gigi Becali: ”Să vină un ministru de armată care să nu permită mizeria asta”

Gigi Becali şi-ar dori să ajungă la o înţelegere cu ministrul apărării în ceea ce priveşte marca Steaua, deţinută acum de CSA Steaua, în condițiile schimbărilor majore care au loc în conducrea PSD, după încarcerarea lui Liviu Dragnea.

Fostul europarlamentar şi om politic Gigi Becali a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că s-a bucurat în momentul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat, pentru că 'a distrus ţara'. Becali, finanţator al echipei de fotbal FCSB, a făcut afirmaţia în contextul în care şi-ar dori să ajungă la o înţelegere cu ministrul apărării în ceea ce priveşte marca Steaua, deţinută acum de CSA Steaua.

'Noi o să câştigăm marca Steaua în instanţă, se face revizuire, am anulat alea patru şi o să câştigăm numele de Steaua. O să câştigăm numele şi o să înregistrăm la Registrul Comerţului. Pe înţelegere nu ai cu cine să te înţelegi. Numai singurul lucru să vină un ministru de armată care să nu permită mizeria asta. Şi să mi le dea pe toate înapoi, asta e posibil. Cu bună credinţă şi cu pace, pentru că pe războaie le voi câştiga. Dacă nu poţi să faci fotbal profesionist, de ce nu îl laşi pe Becali, ai ceva la cap spart? Dar trebuie să fie ministru de apărare bărbat şi dacă vine PNL-ul la putere poate găsim. Şi acum este posibil, pentru că a plecat ăla. Eu m-am spovedit pentru că m-am bucurat de Dragnea. M-am bucurat pentru că am salvat ţara asta. Scopul meu a fost să scăpăm de el pentru că distruge ţara, şi a distrus-o. Mie nu îmi pare bine că e la puşcărie dar îmi pare bine că a scăpa ţara de el, nu că e el la puşcărie', a declarat Becali, miercuri, într-o conferinţă de presă.

La CSA Steaua este o chestie penală

Oficialul FCSB a acuzat CSA Steaua că are buget finanţat de către statul român în condiţiile în care, în momentul în care ar ajunge să promoveze în prima ligă ar trebui să devină un club profesionist

'Ce fac cei de la CSA Steaua este o chestie penală, pentru că ei nu au voie. La un moment dat, ei dacă promovează în prima ligă trebuie să dea echipa. Cu alte cuvinte, acum cheltuie bani de la buget, bani mulţi, şi dacă intră trebuie să facă echipa privată. Cu alte cuvinte iau bani de la buget ca să o facă privată', a mai spus Becali.

Citește și:

Șumudică, primele sfaturi pentru noul antrenor al FCSB

Bogdan Andone - primele declarații ca antrenor la FCSB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel