Gigi Becali anunţă revoluţie în Superligă. Cluburile româneşti nu mai vor să folosească jucători U21

Gigi Becali / Captură Antena3, arhivă
Gigi Becali / Captură Antena3, arhivă

Gigi Becali a anunţat că FSCB, alături de alte 15 cluburi, urmează să înştiinţeze Federaţia Română de Fotbal că nu vor mai folosi jucători U21. 

”Mâine, la ora 11:00, e Adunare la Ligă. Dacă vor, o să facem. Facem o hârtie spre cunoștință. Noi nu-l rugăm pe Burleanu. El e slujitorul nostru, slujește Federația, adică pe noi toți. Noi îi aducem la cunoștință. Nu intră în Comitetul Executiv nimic.

Ia la cunoștință Burleanu că noi, 16 echipe, nu mai jucăm cu jucător U21. Asta e nebunia nebuniilor, adică unul care ne slujește nouă ne comandă nouă ceea ce noi nu vrem? Nu trebuie niciun Comitet Executiv. 16 cluburi semnează că nu vor, la revedere!

Nu e răbufnire, ăsta e adevărul. Cine întreabă Comitetul Executiv. Noi suntem 16 și noi nu jucăm cu U21.

Noi nu-i cerem ceva Federației, doar trimitem o hârtie, să ia la cunoștință că nu ne convine această regulă și că nu mai folosim jucători U21.

Să facă Burleanu echipă de fotbal și să pună el jucători pe banii lui. Gino Iorgulescu știe și susține, dar ce să facă președintele Ligii? El primește ordin de la noi. Sunt 16 cluburi care semnează și președintele Ligii trebuie să stea drept.

Noi avem convenție, primele trei meciuri nu pune nimeni jucător U21, chiar dacă-l ai”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

De ce nu mai vrea Becali regula U21

”Am vorbit cu ăsta de la Ploiești (n.r. – Marian Copilu), am vorbit și cu Rotaru. Bă, ne comandă pe noi Burleanu? Înseamnă că suntem idioți și proști. Aveți bărbăție în voi? Bă, nu ne obligi pe noi să băgăm U21, că e afacerea noastră. Nu există nicăieri în lume așa ceva, a inventat el.

La Adunarea Generală nu ai ce face, că acolo e dictatură, șpagă tricou, șpagă minge. Începe meciul, niciunul sub 21. Al doilea meci, la fel. Să vedem ce face el Burleanu. Urmează să ne întâlnim, că putem să o facem, toți sunt de acord.

Să zicem că e Hagi, care are copiii ăia. Rămâne numai unul, că altul nu mai e. Dacă noi 15 nu punem U21, ce poate să facă? Poate să judece la comisii el? Dacă nu putem să facem anul ăsta, atunci putem să mergem și să ne împușcăm în cap singuri, că suntem prea idioți și vine un copil, ne comandă și râde de noi.

Vine un copil și îi comandă lui Becali. Nu îți e rușine?! Tu pui să joace locul 3 cu locul 8? Ne faci pe noi atractivi? Pe banii mei? Asta e anomalia României. Nu e boicot, e revoluție. Nu facem ce zici tu.

Noi ne întâlnim la Ligă și ne hotărâm că nu băgăm U21 pe teren. Ne dă el amenzi la toți? Dacă ne dă el, un copil, atunci să ne ducem...Cum să ne dea el amendă nouă?! Ce-i asta, mă? N-ai cu cine, că nu au bărbăție. De aia nu se poate.

Aia e tirania în România, Adunarea Generală. Pumnul în gură! Nu se poate așa, ăsta nu e fotbal. Eu vin, dau milioane în fotbal și vine unu’ și spune cum să fac. A, regulile jocului, dar nu mă oblige cum să fac activitatea mea", a spus Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel