Genk cere sume mari pentru Samatta şi Berge, aflaţi în vizorul mai multor cluburi

Racing Genk, campioana Belgiei, la care sunt legitimaţi românii Ianis Hagi şi Vladimir Screciu, cere sume mari pentru fotbaliştii Ally Samatta şi Sander Berge, aflaţi în vizorul mai multor cluburi, scrie ziarul Het Laatste Nieuws.

Mbwana Ally Samatta, un atacant tanzanian de 26 de ani, şi Sander Berge, un mijlocaş norvegian de 21 de ani, au tras atenţia prin evoluţiile bune din sezonul trecut, ajutând-o pe Genk să câştige campionatul. Genk s-a despărţit în vară de doi dintre cei mai buni jucători, Leandro Trossard şi Ruslan Malinovski, iar acum încearcă să-i păstreze pe Samatta şi Berge, cerând mulţi bani în schimbul celor doi, pentru a descuraja cluburile interesate de serviciile lor.

Gruparea flamandă cere în jur de 16 milioane de euro pentru Samatta şi 25 de milioane pentru Berge, iar numeroase cluburi sunt interesate de aceste sume.

Mai multe cluburi din Rusia sunt gata să investească sume importante în atacantul tanzanian, dar acesta nu vrea să încerce o aventură în Rusia. Interesul formaţiilor engleze Leicester Ciy, Aston Villa, Burnley şi Watford nu s-a concretizat niciodată. De asemenea, jucătorul a fost în vizorul lui Galatasaray, campioana Turciei.

Samatta a reuşit tripla în victoria de sâmbătă a lui Genk, 4-0 în deplasare cu Waasland-Beveren, ultimul gol venind după o pasă a lui Ianis Hagi.

În ceea ce-l priveşte pe Berge, doar gruparea engleză Sheffield United a venit cu o ofertă ce i-a mulţumit în linii mari pe şefii lui Genk, dar mijlocaşul nu a fost interesat să joace la nou-promovata în Premier League. În plus, perioada de transferuri în Anglia s-a încheiat deja.

Berge a evoluat în meciul Norvegia - România (2-2) din preliminariile EURO 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel