Gabriel Tamaş, numit preşedintele unui club din Liga 1

Gabriel Tamaş a fost numit în funcţia de preşedinte al clubului FC Voluntari, a anunţat gruparea pe pagina sa de Facebook.

'Gabriel Tamaș - Președintele FC Voluntari!

Conducerea Clubului FC Voluntari ,formată din membrii Consiliului de administrație, a decis astăzi numirea lui Gabriel Tamaș în funcția de președinte al clubului.

În vârstă de 37 de ani, Gabi Tamaș este unul dintre cei mai experimentați jucători de fotbal din România.Cu 66 meciuri în naționala României și peste 100 de prezențe în trei dintre campionatele de top ale Europei, numirea acestuia în dublă functie, de președinte-jucător, va reprezenta un atu semnificativ pentru echipa noastră în viitorul sezon.

Conducerea clubului va fi astfel formată din trio-ul Gabriel Tamaș - Bogdan Bălănescu - Bogdan Niculaie.Domnul Ioan Andone ,o figură emblematică a sportului românesc , va prelua o funcție pe măsura experienței impresionante a domniei sale, cea de președinte al Consiliului consultativ al sportului la nivelul orașului Voluntari.

Mult succes, tuturor!Mult succes, Gabi! Suntem ferm convinși că veiaduce performanță în domeniul administrativ, așa cum ai adus și vei mai înregistra pe teren!', transmite FC Voluntari pe pagina de Facebook a echipei, care s-a salvat de la retrogradarea în Liga a II-a, câștigând barajul de retrogradare/promovare cu Dunărea Călărași.

VEZI ȘI Becali, optimist că FCSB va defila în noul sezon: Acești 5 jucători vor fi ucigători! N-ai cum să-i învingi!

Amintim faptul că pe data de 3 iunie, imediat după câștigarea barajului, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, i-a făcut o propunere lui Gabriel Tamaș să fie președinte, dar și jucător.

După aventura la echipa din Liga a 2-a, Universitatea Cluj-Napoca, Gabriel Tamaș a semnat în luna februarie cu FC Voluntari. Pentru ilfoveni, Tamaș a jucat 16 partide. FC Voluntari reprezintă a 16-a echipă din cariera fundașului central, Gabriel Tamaș. A marcat un gol și a dat o pasă decisivă pentru Voluntari.

Gabriel Tamaș are 67 de selecții și 3 goluri pentru echipa națională a României.

VEZI ȘI Nebunie la Budapesta. O jurnalistă, victima bucuriei maghiarilor în meciul cu Franța de la EURO 2020 / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel