Gabi Luncă, răpusă de COVID-19, după Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu. Maria Dragomiroiu: Dumnezeu are nevoie de ei să dea un spectacol

Sursă foto: Facebook Gabi Luncă
Sursă foto: Facebook Gabi Luncă

Gabi Luncă a murit, după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2. Lumea muzicii populare este devastată, în contextul în care în decurs de câteva săptămâni a pierdut 3 mari artiști, din cauza virusului.

VEZI ȘI: Nelu Ploieșteanu, cuvintele grele prin care și-a prevestit moartea. Ce a spus pe 8 martie, la evenimentul unde s-a infectat FĂRĂ să știe

"Vești extraordinar de triste. Uite ce se întâmplă cu artiștii noștri. Îmi pare foarte rău pentru marea noastră interpretă de muzică lăutărească Gabi Luncă. Probabil ar trebui lumea să conștientizeze că nu este de joacă și că trebuie să ne protejăm, să facem ceva să ne apărăm și nu știu de ce lumea trăiește așa într-o nebunie de neîncredere.

Nu știu unde vom ajunge (...) Gabi era foarte bună, foarte blândă, îl avea pe Dumnezeu în suflet și avea doar cuvinte frumoase. Fiecare are un drum și probabil până aici a fost firul vieții, dar păcat că a fost așa, să sufere din cauza acestui virus nesuferit. Îmi pare foarte rău că aplecat, era un mare interpret. Nu știu ce se întâmplă cu toți cei care au cântat muzică lăutărească, Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și doamna Gabi, cred că i-a luat Dumnezeu, are nevoie de ei să dea un mare spectacol.", a declarat Maria Drăgomiroiu în direct la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Gabi Luncă, lăutar de modă veche. Cele mai populare melodii ale artistei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel