Urmărește emisiunea live


Fundaşul Umtiti s-a accidentat din a doua zi de antrenament

Samuel Umtiti - FC Barcelona
Samuel Umtiti - FC Barcelona

Fundaşul francez Samuel Umtiti a suferit o accidentare la piciorul drept din a doua zi de antrenament cu FC Barcelona, relatează DPA.

Campioana Spaniei a emis sâmbătă un comunicat în care a confirmat că Umtiti a suferit o accidentare la gamba dreaptă şi a părăsit antrenamentul, transmite Agerpres. 
De la transferul său de la Lyon în 2016, cariera lui Umtiti a fost presărată de accidentări, iar în acest sezon din La Liga, el a jucat doar 11 meciuri. Din 2016, din cauza accidentărilor, francezul a ratat 58 meciuri în toate competiţiile.

La Liga ar urma să se reia pe 13 iunie, după suspendarea dictată în martie din cauza pandemiei de coronavirus, în timp ce Barcelona nu a precizat durata accidentării campionului mondial. În absenţa lui Umtiti, Barca are la dispoziţie doar trei jucători pe postul de apărător central: Gerard Pique, Clement Lenglet şi Ronald Araujo, de la echipa a doua.

Jucătorii catalani s-au antrenat sâmbătă pentru a doua zi consecutivă la centrul sportiv Joan Gamper, de manieră individuală, şi după ce au fost supuşi testelor pentru Covid-19. Barcelona a luat măsuri pentru a nu forţa revenirea la forma fizică şi a anunţat că duminică jucătorii nu se vor antrena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel