Oamenii cer redeschiderea frizeriilor și saloanelor de cosmetică. ”Venim cu soluția pentru a nu răspândi COVID 19”

Oamenii s-au săturat să stea în carantină din cauza coronavirusului. În timp ce unii cer redeschiderea bisericilor, alții cer redeschiderea saloanelor de înfrumusețare.

”Cerem o funcționare cu număr limitat de persoane la saloanele de înfrumusețare și frizerii” este petiția care a fost lansată în acest sens.

Iată textul petiției:

”Vrem o lume curată și dezinfectată, vrem să fim frumoase și aranjate, vrem să ne întoarcem la salon! Coafura, frizeria, manichiura, pedichiura, cosmetica rămân indispensabile celor care respectă regulile impuse de Corona Virus! Semnați dragile mele petiția de revenire la normalitate, voi cărora vă lipsesc serviciile noastre, voi care aveți încredere în noi!

Ajutați-ne să redeschidem salonul pentru voi!

Ordonanța: Pe fondul situației globale generate de virusul COVID-19- toate serviciile ce conțin activități culturale, științifice (meditațiile,excepție făcând cele online), artistice, religioase (organizare nunți, botezuri, etc) sportive de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală ( coafură, manichiură, pedichiură, frizerie și masaj), relizate în spații închise sunt suspendate.

Dar, zilele trecute mă gândeam de ce mi-ar fi teamă în legătură cu acest virus și ce pot face cu teama asta, ca ea să devină utilă și bună la ceva? Mi-am răspuns imediat că teamă îmi este de ignoranța și iresponsabilitatea unora care nu știu că a preveni e mai simplu și mai ușor, decât a trata! Prevenția face diferența!

Iar noi aplicăm prevenția!

Salutăm dreptul la sănătate și pentru a rămâne sănătoși este vital să evităm interacțiunea cu mai multe persoane în același timp, să ne bucurăm de beneficiile tehnologiei.

Iar noi vă vom programa astfel încât să nu vă întâlniți decât cu persoana solicitată pentru a vă executa serviciul solicitat ( manichiură, pedichiură, cosmetică, tuns, vopsit și coafat)!

E nevoie doar de cumpătare, echilibru și conștientizarea situației de risc în care ne aflăm. Este important să conștientizăm că este vorba de un risc, nu de o condamnare. Și, în fața riscului, dacă știm cum să respectăm regulile devenim protejați

Iar noi vă protejăm cu toate elementele destinate protejării vieții și sănătății: dezinfectanți, alcool, mânuși, măști de protecție, ustensile curate și dezinfectate!

Semnați dragele mele petiția de revenire la normalitate, voi cărora vă lipsesc serviciile noastre, voi care aveți încredere în noi!

AJUTAȚI-NE SĂ REDESCHIDEM SALOANELE PENTRU VOI!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel