Fum gros la metrou, în staţia Eroii Revoluţiei. Pompierii, la faţa locului. Update

metrou Bucuresti
metrou Bucuresti

Fum gros în staţia de metrou Eroii Revoluţiei. 

UPDATE: "La ora 18.30 din cauza unui deranjament tehnic, decuplarea-cuplarea unui cablu în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, s-a produs degajare de fum. Echipele de intervenţie Metrorex au intervenit imediat şi au rezolvat situaţia. Nu au existat probleme în circulaţie. Fumul degajat este preluat de ventilatoarele din staţii. Menţionăm că nu este vorba despre un incendiu şi călătorii nu au fost puşi în niciun moment în pericol", precizează reprezentanţii Metrorex, citaţi de Agerpres. 

Anterior, oficiali de la ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că efective de pompieri acţionează luni pentru depistarea unei surse de degajare de fum care a apărut în staţia de metrou Eroii Revoluţiei. La faţa locului intervin trei autospeciale de stingere, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Degajarea de fum se manifestă la nivelul peronului din staţia de metrou. Circulaţia metroului nu este restricţionată momentan şi nu se impune evacuarea călătorilor din staţie, dar ca măsură preventivă a fost sistat accesul din exterior, au precizat sursele citate.

Ştirea iniţială:

Mai mulţi pompieri şi un echipaj de poliţie sunt prezenţi în staţia de metrou Eroii Revoluţiei acolo unde un fum gros a pătruns pe peroane. Potrivit informaţiilor primite de la faţa locului, se pare că fumul ar veni de undeva din tunel. În staţie sunt foarte mulţi oameni, fiind o oră foarte aglomerată.

Vom reveni cu detalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel