Fuego, alături de mama lui: "Muncea pe brânci" - Foto

Paul Surugiu, sau Fuego, așa cum îl cunoaște majoritatea românilor, s-a fotografiat alături de mama lui, împărtășind imaginea cu fanii de pe Facebook.

"Când era tânără, era o apariție în adevăratul sens al cuvântului. Deși muncea pe brânci pentru mine, pentru educația mea, își găsea mereu timp să se îngrijească și să fie elegantă. Anii, problemele de sănătate, pierderea tatei i-au adus schimbări fizice, dar nu i-au știrbit din dorința nebună de a mă vedea fericit, din spiritul special și din umorul negru ce o caracterizează.

Mama, sau mai bine spus Jeni, după cum o strig eu de mic, e un adevărat personaj, un sprijin pentru mine, ființa care a zidit, de la începuturi, treptat, cărămizi de voință și bun-simț, la parcursul meu artistic. Mulțumiri încerc să-i aduc zilnic și mă bucur că o am aproape, dorindu-mi să prelungesc la infinit sănătatea și zâmbetul ei! Iubiți-vă mamele, părinții, indiferent de cât ar fi de stresanți, pisălogi sau dornici de a vă ști prea mult de grijă!", spune Fuego despre mama sa, Eugenia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel