Fotbalist celebru, abuzat sexual de profesorul său când avea 13 ani: Și-a băgat mâna pe sub lenjeria de pat - Foto

Fotbalist celebru, despre cum a fost abuzat sexual de profesorul său, la doar 13 ani: Și-a băgat mâna pe sub lenjeria de pat...
Fotbalist celebru, despre cum a fost abuzat sexual de profesorul său, la doar 13 ani: Și-a băgat mâna pe sub lenjeria de pat...

Patrice Evra, fost fundaș stânga la Manchester United și Juventus, urmează să-și publice cartea autobiografică. Fotbalistul a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieții sale. A  fost abuzat sexual de un profesor, la vârsta de 13 ani.

În campania de promovare a cărții, intitulată intitulată 'I Love This Game' (n.red. iubesc jocul ăsta), Patrice Evra a vorbit, în exclusivitate, despre cea mai grea perioadă a vieții sale. A  fost abuzat sexual de un profesor, la vârsta de 13 ani.

'Nu vreau ca oamenilor să le fie milă de mine'

În cadrul unui interviu acordat The Times, fotbalistul a dezvăluit că nimeni nu a aflat despre abuzul suferit. Mai mult, mama sa a aflat de ce i s-a întâmplat în urmă cu doar câteva săptămâni.

'E clar că mama a fost devastată. A fost o perioadă grea. Nici n-am apucat să le spun unor rude și prieteni apropiați. Nu vreau ca oamenilor să le fie milă de mine. E o situație dificilă. O mamă nu se așteaptă să audă așa ceva de la propriul său copil. Ea a simțit atunci că e ceva în neregulă. Mă întreba de ce nu vreau să dorm acasă la profesor. Abia acum, la 40 de ani, am putut să îi spun de ce. A fost un șoc pentru ea. A fost și foarte furioasă.

'Nu vreau ca un alt copil să treacă prin așa ceva'

'Când am scris cartea, n-am vrut să spun toată povestea, deoarece încă eram rușinat și speriat de ceea ce ar putea lumea să credea. Acum, însă, vreau să o spun, pentru că nu vreau ca un alt copil să treacă prin așa ceva, să îi fie rușine de sine, să creadă despre el că nu e suficient de curajos. Aici nu este vorba despre a fi sau nu curajos, ci de a fi pregătit mental să vorbești. Vreau să mă asigur că acești copii au curajul să nu se învinovățească, pentru că eu mereu am făcut asta.', a menționat Evra.

'Nu pot să nu recunosc că m-am simțit ca un fricos timp de mulți ani...'

'Nu pot să nu recunosc că m-am simțit ca un fricos timp de mulți ani pentru că n-am vorbit niciodată despre asta. Era o piatră pe inima mea. Acum nu vorbesc pentru mine, ci pentru ceilalți copii. Știu că, odată cu această carte, oamenii își vor schimba părerea despre mine, dar sunt mai mult decât fericit să vorbesc despre asta. Acum sunt o versiune mai bună a mea', a mai spus Patrice Evra.

Alături de interviul cu Patrice Evra, ziarul britanic The Times a publicat și pasajul din cartea fotbalistului în care fostul acesta povestește abuzul trăit în copilărie.

'Și-a băgat mâna pe sub lenjeria de pat, încerca să mă atingă'

'Dirigintele credea că dorm. Și-a băgat mâna pe sub lenjeria de pat, încerca să mă atingă. Știam că e greșit ce face, așa că am încercat să-l împing, l-am lovit. Eram destul de puternic, însă eram foarte speriat. A durat 10 sau 15 minute, a fost ca o luptă. Nu avea chef de glume și a făcut tot ce a putut pentru a-mi da pantalonii jos. Niciun cuvânt nu a fost rostit în întuneric, el doar se atingea.' 

'N-am spus nimănui. Mi-a fost prea rușine să vorbesc cu mama, nici nu știam dacă mă va crede cineva. N-am spus toată povestea până acum niciodată. În ultima noapte în care am stat la acest om, când știa că mă voi întoarce la familia mea, a reușit ce și-a propus', scrie în cartea lui Patrice Evra.

FOTO

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Patrice Evra (@patrice.evra)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel