Fotbal. Stefan Johansen (Norvegia): Cu România trebuie să fim concentraţi 90 de minute

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a Norvegiei, Stefan Johansen, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să fie concentrată pe toată durata partidei de marţi, cu România, din preliminariile EURO 2020, pentru a evita să fie egalată pe final de meci, aşa cum s-a întâmplat în tur.

'Trebuie să fim concentraţi toate cele 90 de minute. În meciul tur am fost doar 60-70 de minute, apoi ne-am pierdut din concentrare şi am luat goluri. Am fost dezamăgiţi la vremea aceea că am obţinut doar o remiză. Nu am văzut meciul României cu Insulele Feroe dar am avut numeroase şedinţe video cu reprezentativa României, ne-am axat pe partida tur, de la Oslo. Ştim care sunt punctele forte ale României, însă vrem să ne concentrăm mai mult pe jocul nostru', a declarat jucătorul norvegian.

Johansen s-a arătat surprins de faptul că pe Arena Naţională şi-au făcut anunţată prezenţa peste 30.000 de copii, în condiţii în care la meci pot asista doar persoane sub 14 ani, conform regulii UEFA: 'Am aflat ieri la aeroport că vor fi atât de mulţi copii. Nu ştiam de această regulă, dar o respect. Noi însă ne vom concentra pe jocul nostru, vom fi focusaţi pe acest aspect'.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, că peste 30.000 de copii şi însoţitori s-au înscris pentru a asista la partida pe România - Norvegia, din preliminariile EURO 2020, care se va desfăşura cu porţile închise în urma sancţiunii dictate de UEFA după incidentele provocate de suporteri la partidele cu Spania şi Malta. Echipa naţională de fotbal a României va întâlni reprezentativa Norvegiei, marţi, pe Arena Naţională din Bucureşti, de la ora 21:45, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel