Fotbal: Paul Anton - Momentan nu se schimbă nimic, trebuie să batem Suedia

Fotbalistul Paul Anton a afirmat la finalul partidei România - Norvegia, scor 1-1, din preliminariile EURO 2020, că şansele de calificare rămân aceleaşi, echipa pregătită de Cosmin Contra fiind nevoită în continuare să câştige următoarea partidă, cu Suedia.

"Vă daţi seama că suntem un pic dezamăgiţi, prin prisma ocaziilor avute, cred că meritam să câştigăm, însă aşa cum noi am reuşit să marcăm în meciul tur pe final de meci, se pare că, din nefericire pentru noi, roata s-a întors şi au reuşit ei să ne egaleze. Sigur că avem şanse. Chiar dacă era să câştigăm în seara asta, trebuia să câştigăm împotriva Suediei, deci momentan nu se schimbă nimic, va trebui să câştigăm împotriva Suediei şi bineînţeles să mergem în Spania cu încredere, cu atitudine, cu sacrificiu şi să încercăm să facem cel puţin un punct şi să ne calificăm. Sigur că putem obţine asta în Spania, putem face asta şi acasă", a declarat Anton.

Jucătorul s-a arătat impresionat de copiii care au venit în număr mare să încurajeze reprezentativa pe Arena Naţională: "A fost sincer ceva extraordinar, când i-am văzut cum cântă imnul mi s-a ridicat pielea pe mine, a fost ceva fantastic. A fost mai emoţionant ca niciodată".

Selecţionatele României şi Norvegiei au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020 la fotbal, într-o partidă la care au asistat aproximativ 30.000 de copii sub 14 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel