Fotbal: Liga Naţiunilor. Ronaldo a făcut diferenţa, a afirmat selecţionerul Elveţiei

Bosniacul Vladimir Petkovic, selecţionerul echipei de fotbal a Elveţiei, a afirmat că atacantul Cristiano Ronaldo a făcut diferenţa în meciul câştigat de Portugalia (3-1) în semifinalele Ligii Naţiunilor la fotbal. 'Felicitări echipei Portugaliei. A făcut exact ce mă gândeam: este cireaşa de pe tort, este un cadou. Ronaldo a făcut diferenţa', a precizat selecţionerul, citat de AFP.

'Ne-am confruntat cu un adversar foarte puternic, dar şi noi am demonstrat că suntem puternici şi că putem face viaţa dificilă adversarului nostru. Uneori ne-a lipsit precizia şi am plătit. Nu am văzut niciodată o situaţie ca aceasta (arbitrul german Felix Brych acordase penalty lusitanilor, pentru un fault asupra lui Bernardo Silva, dar a revenit asupra deciziei şi, în urma consultării imaginilor video, a acordat lovitură de pedeapsă pentru oaspeţi, pentru o infracţiune petrecută la faza anterioară, în celălalt careu, n. red.).

VAR poate fi pozitiv sau negativ, dar este absolut bizar. Penalty-ul nu a fost unul dintre cele mai clare, dacă nu s-a urmărit acţiunea, atunci nu poţi întrerupe meciul. Maniera de a trata lucrurile nu a fost clară, dar regulile au fost respectate şi arbitrul şi-a făcut bine treaba', a adăugat Vladimir Petkovic. Atacantul Cristiano Ronaldo a fost decisiv pentru calificarea echipei Portugaliei în finala Ligii Naţiunilor la fotbal, miercuri seara, printr-un hat-trick reuşit în meciul cu Elveţia, câştigat cu scorul de 3-1 (1-0), pe Stadionul Dragao din Porto, în prima semifinală.

Ronaldo a marcat în min. 25, din lovitură liberă, 88 şi 90, în timp ce pentru echipa din Ţara Cantoanelor a punctat Ricardo Rodriguez (57), dintr-un penalty acordat în urma arbitrajului video. Cristiano Ronaldo, revenit la reprezentativă după o pauză de şase luni, a reuşit al şaselea său hat-trick pentru naţionala Portugaliei. Ronaldo a ajuns la 88 de goluri pentru campioana Europei, fiind jucătorul cu cele mai multe goluri marcate pentru o echipă naţională de pe Bătrânul Continent. În cealaltă semifinală se vor înfrunta, joi, echipele Olandei şi Angliei, la Guimaraes. Finala mică (Guimaraes) şi finala (Porto) primei ediţii a Ligii Naţiunilor vor avea loc duminică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel